Με την Εθνική Ελλάδος Νέων πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου σταδίου Αιανής – Δείτε το βίντεο



17880442_638346513032942_5813346655912619509_o

Με τον ποδοσφαιρικό αγώνα με την Εθνική Ελλάδος Νέων πραγματοποιήθηκαν την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου τα εγκαίνια του νέου σταδίου Αιανής.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Κοζάνης είπε:

Ο Δήμος Κοζάνης παραδίδει σήμερα στην κοινωνία της Αιανής αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ένα έργο που η ίδια η κοινωνία ανέστησε και που ο Δήμος πίστεψε και ολοκλήρωσε , το νέο Δημοτικό Στάδιο Αιανής.

Ένα έργο που πέρασε από 40 κύματα και πάρα πολλές δυσκολίες για να ολοκληρωθεί, όπως καλά γνωρίζετε. Ένα έργο που ξεκίνησε πριν πολλά χρόνια και για μεγάλο διάστημα παρέμενε «νεκρό» και μισοτελειωμένο.

Σήμερα όμως είμαστε εδώ για να το εγκαινιάσουμε.

Και αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει αν δεν υπήρχαν συνέργειες, που πραγματικά έφεραν το σημερινό αποτέλεσμα. Η συνεργασία όλων είναι ο μόνος δρόμος να προχωρήσουμε και σε αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε καθημερινά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ :
Tους χορηγούς που συνέβαλαν οικονομικά και βοήθησαν τα μέγιστα για την ολοκλήρωση των εργασιών
Τους εθελοντές, που δούλεψαν με την ψύχη τους και χωρίς τη συμβολή τους δεν θα ήμασταν σήμερα εδώ.
Όσους διαχρονικά έβαλαν το δικό τους μικρό ή μεγάλο λιθαράκι στην ολοκλήρωση του σταδίου
Τις υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης που ξεπέρασαν πολλά εμπόδια ώστε να γίνει αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

Η δημοτική αρχή έχει αποδείξει εμπράκτως μέχρι σήμερα πως είναι αποφασισμένη να στηρίξει τον αθλητισμό σε όλο το Δήμο και να αξιοποιήσει τις δομές που υπάρχουν.

Στο πλαίσιο αυτό θα ήθελα να σας ενημερώσω πως στόχος μας είναι να συνεχιστούν οι παρεμβάσεις στο στάδιο της Αιανής και πιστεύω πως θα υπάρχουν θετικές εξελίξεις.

Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ και στην Εθνική ομάδα Νέων που μας έκανε την τιμή σήμερα να είναι εδώ και να συμμετέχει στον αγώνα των εγκαινίων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.