Δυτική Μακεδονία: Δράσεις της Αστυνομίας για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την αποφυγή χρήσης βεγγαλικών



xytjxtkyxtkdtxktdutykuty

Συνεχίζονται τη Μ. Εβδομάδα, ενόψει των Εορτών του Πάσχα, οι δράσεις της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την αποφυγή χρήσης βεγγαλικών

Στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Αστυνομίας δικαιοδοσίας μας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας) διανέμουν από προχθές (11-04-2017) έντυπο ενημερωτικό φυλλάδιο που περιέχει συμβουλές για την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών τις εορταστικές αυτές ημέρες, καθώς και συμβουλές για την αποφυγή καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών.

Η διανομή του εν λόγω ενημερωτικού φυλλαδίου έχει ως στόχο αφενός μεν τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, καθότι κάθε χρόνο πριν και κατά τη διάρκεια των Εορτών του Πάσχα, παρατηρείται αύξηση της κίνησης των οχημάτων στην Εγνατία οδό, στο Εθνικό και λοιπό επαρχιακό οδικό δίκτυο και αφετέρου δε τη μείωση σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα με ανήλικους, εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας εκτόξευσης φωτοβολίδων και κροτίδων και καύσης πυροτεχνημάτων & βεγγαλικών, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το νόμο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.