Αυξημένες ανάγκες σε αίμα κατά τις εορτές του Πάσχα – Πρόσκληση για προσφορά αίματος από το Νοσοκομείο Κοζάνης



84uew6i5edi65di675dei675edi675er6i7oΣας προσκαλούμε να προσφέρετε αίμα, πριν και μετά τις εορτές του Πάσχα, γιατί οι ανάγκες τις ημέρες αυτές είμαι αυξημένες και συνήθως ελαττώνεται η προσέλευση των αιμοδοτών .

Ας σκεφτούμε όλοι τους ασθενείς που χρειάζονται μετάγγιση αίματος και ας προσφέρουν, όσοι μπορούν, το πολύτιμο δώρο ζωής στους συνανθρώπους τους. Αυτή η πράξη αγάπης και αλληλεγγύης είναι ανεκτίμητη. Μας αφορά όλους και αποτελεί φωτεινό παράδειγμα.

Με την προσφορά σας μπορούμε να εξασφαλίσουμε επάρκεια αίματος για τους ασθενείς μας.

Οι αιμοδότες μπορούν να προσέρχονται στην Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κοζάνης, όλα τα εργάσιμα πρωινά και να ενημερώνονται για τα απογεύματα και τις αργίες στα τηλ. : 2461352642 ή 2461352641.

Όσοι εθελοντές αιμοδότες συμμετέχουν σε συλλόγους και ομάδες εθελοντών, μπορούν να ενημερώνονται για τις προγραμματισμένες εξωτερικές αιμοληψίες, που οργανώνουν οι σύλλογοι τους και να προσέρχονται εκεί.

σας ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ !!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.