«Η σκληρή ομάδα της πλειοψηφίας της ΑΔΕΔΥ Κοζάνης καθάρισε και στην νεοεκλεγείσα Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος»



kozani_zografia

Μια ομάδα – παράταξη που διοικεί το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Κοζάνης εδώ και αρκετά χρόνια ανέλαβε κατ’ αποκλειστικότητα όλα τα αξιώματα της νεοεκλεγείσας Εκτελεστικής Γραμματείας του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης. Η πρακτική αυτή γίνεται για πρώτη φορά και προκαλεί προβληματισμό σε όλους τους εργαζόμενους. Σε μια δύσκολη περίοδο για το συνδικαλιστικό κίνημα με ανοιχτά ζητήματα που μας πλήττουν όλους και ενώ θα έπρεπε η συσπείρωση και η αγωνιστική ενότητα στη δράση των συνδικαλιστικών οργάνων να είναι δεδομένη η ομάδα – παράταξη ΑΑΚΕ δεν το αντιλαμβάνεται.

Στις διαδικασίες του συνεδρίου του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης που έγινε στις 27/3/2017 η ίδια πλειοψηφία δεν δέχθηκε τους αντιπροσώπους της ΕΛΜΕ Εορδαίας ενώ είχαν όλες τις ουσιαστικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή τους. Μια αβλεψία του Δ.Σ της ΕΛΜΕ Εορδαίας αλλά και μια μάλλον σκόπιμη μη έγκαιρη ενημέρωσή τους από την Ε.Γ. του Ν.Τ. δεν επέτρεψε στους αντιπροσώπους ενός σωματείου με περισσότερα από 400 μέλη να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας Ε.Γ. Το αντιφατικό αυτού του αποκλεισμού είναι το γεγονός ότι η απερχόμενη Ε.Γ. του Ν.Τ. πήρε παράταση της θητείας της για περισσότερο από ένα χρόνο με την δικαιολογία της μεγαλύτερης συμμετοχής πρωτοβάθμιων σωματίων.

Με αυτά τα δεδομένα η εκλογική διαδικασία ανέδειξε τους παρακάτω αντιπρόσωπους:
ΑΑΚE: Δαλαγιώργος Γεώργιος, Ντέντης Δημήτριος, Ντόκος Ιωάννης, Μιχελάκης Κλεάνθης, Νοτοπούλου Βασιλική.
ΔAKE: Γαλογαύρος Φώτιος, Βρέκας Χάρης
ΔΑΣ: Κατσάνος Ζήσης
Ε.Ρ.Κ.: Χαλβατζής Γεώργιος

Στην πρώτη συνεδρίασή της η νέα Ε.Γ. συγκροτήθηκε σε σώμα με συνοπτικές διαδικασίες και είναι η εξής: (παρατίθεται αυτούσια η ανακοίνωσή της)
Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Κοζάνης: Ανακοίνωση για τη νέα Εκτελεστική Γραμματεία
Σήμερα Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 και ώρα 14.30 η Εκτελεστική Γραμματεία, που προέκυψε στις  27/3/2017 από το 8ο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Κοζάνης συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΑΛΑΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΤΕΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΤΟΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ
ΟΡΓΑΝΩΤ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΕΛΗ: ΓΑΛΟΓΑΥΡΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
ΒΡΕΚΑΣ ΧΑΡΗΣ
ΚΑΤΣΑΝΟΣ ΖΗΣΗΣ
ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Για την Εκτελεστική Γραμματεία Του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης
Ο Πρόεδρος                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
Δαλαγιώργος Γεώργιος                                      Ντόκος Ιωάννης

                Είναι  φανερό ότι οι συνάδελφοι της ΑΑΚΕ δεν θέλουν κανένα εμπόδιο στα σχέδιά τους. Ίσως η «αγωνιστική» τους διάθεση δεν πρέπει να παρεμποδιστεί από καμία άλλη παράταξη.
Δυστυχώς γι’ αυτούς είμαστε ακόμα περιοχή που γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας και δεν είναι άπειροι συνδικαλιστές.
Δυστυχώς γι’ αυτούς οι εργαζόμενοι θα τους ξεπεράσουν αν χρειαστεί όπως κάναμε και την περίοδο των μεγάλων κινητοποιήσεων με τις διαθεσιμότητες συναδέλφων. Συγκροτήσαμε συντονιστική επιτροπή αγώνα ξεπερνώντας την αδράνεια της Ε.Γ. του Νομαρχιακού τμήματος.

ΕΝΩΤΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Δ.Υ.    

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.