Με πάρα πολλές συμμετοχές ξεκίνησε στο 1ο Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρίνου στη λίμνη Πολυφύτου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



aeh5gaehehaeherhre

Με απόλυτη επιτυχία και συμμετοχές πέρα από το αναμενόμενο ξεκίνησε το 1ο Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρίνου στη λίμνη Πολυφύτου το πρωί του Σαββάτου 22 Απριλίου. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ διοργάνωσαν οι Αθλητικοί Σύλλογοι Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας και Κοζάνης και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 23 Απριλίου, που θα πραγματοποιηθούν οι απονομές στους νικητές.

Η διεξαγωγή του φεστιβάλ γίνεται σύμφωνα με τον κανονισμό αθλητικής αλιείας επιφανείας γλυκών νερών της ομοσπονδίας Ε.Ο.Υ.Δ.Α. με τους 45 συμμετέχοντες να έχουν πάρει θέσεις περιμετρικά της γέφυρας Ρυμνίου.

Δείτε τι δήλωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Κοζάνης κ. Ιάκωβος Βαΐζογλου στην κάμερα του KOZANILIFE.GR για το φεστιβάλ καθώς και το φωτογραφικό αφιέρωμα από την πρώτη μέρα:

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

7 σχόλια στο άρθρο “Με πάρα πολλές συμμετοχές ξεκίνησε στο 1ο Φεστιβάλ Αλιείας Κυπρίνου στη λίμνη Πολυφύτου – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

    1. Ιάκωβος Βαΐζογλου

      - Edit

      Απαντήστε

      Απαγορεύεται η ερασιτεχνική και επαγγελματική αλιεία,
      η Αθλητική Αλιεία επιτρέπεται.

    1. Ιάκωβος Βαΐζογλου

      - Edit

      Απαντήστε

      Για να είσαι επαγγελματίας θα γνωριζόμαστε σίγουρα,καλύτερα θα ήταν αν έλεγες και το όνομα σου.
      Η λίμνη δεν είναι ούτε των επαγγελματιών ούτε των ερασιτεχνών αλιέων.
      Η χρονική περίοδος διεξαγωγής των φεστιβάλ επιλέχθηκε να γίνει μέσα στην απαγόρευση τις γενικότερης αλιείας (ερασιτεχνική -επαγγελματική) προς όφελος των επαγγελματιών αλιέων της λίμνης,μιας και θεωρητικά έχουν αποσύρει τα επαγγελματικά εργαλεία,διαφορετικά θα έπρεπε να τα αποσυρουν και σε περίοδο που επιτρέπεται η αλιεία,πράγμα που θα τους έκοβε το υποτιθέμενο μεροκάματο.
      Δεν ειναι υποχρεωτικό να εξαλειψει η επαγγελματική αλιεία από τη λίμνη για να αναπτυχθούν τέτοιου είδους εκδηλώσεις και να αναπτυχθεί ο θεματικός τουρισμός,κανόνες και μέτρα που θα εφαρμόζονται από όλους χρειάζονται και πάνω απ όλα σεβασμός.
      Σαν σύλλογοι,σεβόμενοι την επαγγελματική αλιεία και γνωρίζοντας τον αγώνα που κάνουν οι επαγγελματίες αλιείς για το ελάχιστο μεροκάματο ,κάναμε το πρώτο βήμα επιλέγοντας ημερομηνία που ούτως ή άλλως η επαγγελματίες δεν θα αλιευαν στη λίμνη.
      Τα σέβη μου.

      1. Και πολύ ορθά πράξατε, λέω εγώ. Δε νομίζω κάποιος από τους συμμετέχοντες να έχει βγαλει ψάρι και να το κράτησε… Οπότε ποιο το πρόβλημα; Να ξέρουμε και για ποιο λόγο κατηγορούμε κάποιον, έτσι? Τίνος τα συμφέροντα θίγονται;

  1. για άλλη μια φορά ένα μεγάλο μπράβο στους δυο σιλόγους σε όλους τους αγωνιζόμενους που διεξήγαγαν έναν τόσο όμορφο αγώνα σεβόμενη για άλλη μια φορά την πανέμορφη λίμνη του πολυφύτου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.