Ακόμα ένα βραβείο στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας και το κιθαριστικό σύνολο “GuitAriston” – Συγχαρητήριο του Δημάρχου Βοΐου



3go3ggfgf3gf43g437f43ggrfu8grveyuru

Το 3ο Βραβείο απέσπασε το κιθαριστικό σύνολο “GuitAriston” του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας στους Αγώνες Τέχνης που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη στις 2-4 Μαρτίου 2017 στην Θεσσαλονίκη. Στους πανελλήνιους αυτούς μαθητικούς καλλιτεχνικούς αγώνες συμμετείχαν συνολικά 24 σχολεία από την Ελλάδα και ένα από την Κωνσταντινούπολη, το Ζωγράφειο Λύκειο, με το οποίο το Σχολείο μας έχει αδελφοποιηθεί από το 2013. Το “GuitΑriston” του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, υπό την επιμέλεια και την καθοδήγηση του καθηγητή Ιωάννη Ζορπίδη, διαγωνίσθηκε και διακρίθηκε στην κατηγορία «Μουσική», ερμηνεύοντας με μοναδικό τρόπο το ξεχωριστό του ρεπερτόριο και αφήνοντας έτσι άριστες εντυπώσεις σε κοινό και κριτές.

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές και τον υπεύθυνο καθηγητή του συνόλου για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλουν για να αναδείξουν όχι μόνο την τέχνη τους, αλλά και το ίδιο το Σχολείο μας.

Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, που στάθηκε αρωγός και στήριξε την συμμετοχή αυτή, αναλαμβάνοντας τα έξοδα μεταφοράς του συνόλου στη Θεσσαλονίκη. Ιδιαιτέρως, δε, ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου, κύριο Κωνσταντίνο Κακάλη που συνόδευσε την αποστολή του Σχολείου μας στον διαγωνισμό.

Να υπενθυμίσουμε ότι κατά το τρέχον σχολικό έτος είναι το δεύτερο βραβείο που αποσπά το Σχολείο μας μετά το Μεγάλο Βραβείο με το οποίο τιμήθηκε τον προηγούμενο Νοέμβριο στον 3ο Μαθητικό Διαγωνισμό που συνδιοργανώθηκε από το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και την Εκπαιδευτική Τηλεόραση υπό την αιγίδα του ΥΠΠΕΘ.

Πάντα επιτυχίες!

Η Διευθύντρια του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας,
Δρ. Ντούρου Μαρία

Ο Υποδιευθυντής,
Θεοδωρόπουλος Θωμάς

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Βοΐου για το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας

«Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριες, καθώς και στη διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας για το 3ο βραβείο που απέσπασαν στους Αγώνες Τέχνης που διοργάνωσαν τα Εκπαιδευτήρια Ε. Μαντουλίδη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Δήμος Βοΐου θα συνεχίσει να κάνει ότι είναι δυνατό για να εξασφαλιστούν όλες οι προϋποθέσεις για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου σας.
Εύχομαι καλή πρόοδο σε όλους μαθητές και πάντα επιτυχίες στη ζωή τους».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.