Συνελήφθη επιδειξίας κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κοζάνης από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ!



stathmos_trenon_koz234

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia περίπου στις 11.30 σήμερα το πρωί άντρες της ομάδας «ΔΙΑΣ» συνέλαβαν τον επιδειξία, ο οποίος και πάλι προχώρησε σε άσεμνη πράξη, στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού της Κοζάνης, την ώρα που περνούσε από το σημείο μια γυναίκα.

Η τελευταία ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία και οι άντρες της «ΔΙΑΣ» σε λίγα μόλις λεπτά εντόπισαν τον εν λόγω άντρα και τον συνέλαβαν.

Πρόκειται για αλλοδαπό, ηλικίας περίπου 40 ετών, με καταγωγή από τη Ρουμανία, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή σκανδάλου σε ακόλαστη πράξη, αλλά θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν έχει κινηθεί εναντίον καμία κοπέλας, απλά προέβαινε δημοσίως σε συγκεκριμένη άσεμνη πράξη.

Πιθανότατα, πάντως, θα αφεθεί ελεύθερος καθώς δεν έχει υποβληθεί καμία σε βάρος του μήνυση.

Από το kozanimedia.gr

4 σχόλια στο άρθρο “Συνελήφθη επιδειξίας κοντά στο σιδηροδρομικό σταθμό της Κοζάνης από άντρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ!

  1. Δεν πρεπει να τον αφησουν γιατι θα συνεχισει θα ιδια.Αυτο σημειο ειναι ετσι και αλλιως επικινδινο και οπιοι εχουμε σπιτια σε αυτη την περιοχη φοβομαστε.Ιδιαιτερα φοβομαστε για τα παιδια μας.Σκυλια, χαλια φωτισμος και κανενας δεν κανει τιποτα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.