Εποικοδομητική η 5η συνάντηση των προέδρων των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Εγνατίας Οδού στην Κοζάνη



17358880_794993710666528_8497885345123785827_o

Μια εποικοδομητική και γόνιμη συνάντηση του δικτύου “ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ του άξονα της Εγνατίας Οδού”, φιλοξενήθηκε στην πόλη της Κοζάνης, το διήμερο 17-19 Μαρτίου.

Τα μέλη του δικτύου, από τα ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, Καβάλας, Σερρών, Ιωαννίνων, Βέροιας & Κομοτηνής, είχαν την ευκαιρία να κάνουν έναν απολογισμό για τις δράσεις που είχαν συμφωνήσει σε προηγούμενες τους συναντήσεις, αλλά και να καταθέσουν νέες καλλιτεχνικές προτάσεις & ιδέες, καθώς και να δημιουργήσουν το πλαίσιο, ώστε να αναζητηθούν καλλιτεχνικές συνέργειες και πολιτικές στρατηγικές συνεργασίες.

Οι Πρόεδροι, στο πλαίσιο της διημερίδας, είχαν την ευκαιρία, να επισκεφτούν την ιστορική περιοχή της Αιανής και να ξεναγηθούν από την Κοιν. Σεπ. “Κρατήρας”, στο αρχαιολογικό της μουσείο & εξωτερικό αρχαιολογικό χώρο. Επίσης, συνάντησαν την Εφηβική Θεατρική Ομάδα του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης, όπου και παρακολούθησαν την θεατρική τους παράσταση “Βρώμικα Παραμύθια”, της Θάλειας Γρίβα.

Με το πέρας των εργασιών τους, εκδήλωσαν τις προθέσεις τους, για την υλοποίηση κοινών δράσεων με εκπαιδευτικό, καλλιτεχνικό και γενικότερα πολιτιστικό περιεχόμενο και ευχήθηκαν η συνάντηση αυτή να αποτελέσει εφαλτήριο για την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων των ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. , καθώς και των πόλεων που εκπροσωπούν.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.