Οι εταιρείες αποφράξεων κοντά στον πελάτη τις δύσκολες στιγμές



srytujsrurtuertt5ueyytujetyut

Το αποχετευτικό σύστημα αρκετών πολυκατοικιών είναι εξαιρετικά κακοσυντηρημένο και παλιό, σε βαθμό που αν γινόταν ποιοτικός έλεγχος πολύ δύσκολα θα περνούσε τις… εξετάσεις. Κι όμως, ενώ όλοι θεωρητικά αναγνωρίζουμε τη σημασία του για τη λειτουργικότητα της πολυκατοικίας μας, πολύ σπάνια ασχολούμαστε μαζί του και ακόμη πιο σπάνια κάνουμε οτιδήποτε για τη συντήρησή του.

Κι όλα αυτά ενώ είναι πολύ εύκολο να απευθυνθούμε σε μια εταιρεία αποφράξεων και να ζητήσουμε να γίνεται συντήρηση στις σωληνώσεις του σπιτιού μας, για να είμαστε σίγουροι πως δεν θα παρουσιαστούν αποφρακτικά προβλήματα. Η συχνότητα των εργασιών είναι κάτι που το αποφασίζουμε εμείς, ανάλογα με τις ανάγκες του δικτύου μας και βέβαια το… πορτοφόλι μας.

Οι εταιρείες του αποφρακτικού κλάδου βρίσκονται παντού στην Ελλάδα, σε όλες τις μεγάλες πόλεις και κωμοπόλεις, και βέβαια αφθονούν στο λεκανοπέδιο της Αττικής, όπου η οικιστική επιβάρυνση μετά το ’50 και το ’60 είναι κυριολεκτικά ασύλληπτη. Η λειτουργία τους είναι σε 24ωρη βάση και ανά βάρδιες υπάρχουν πάντα ειδικοί επαγγελματίες (τεχνίτες, χειριστές μηχανημάτων, υδραυλικοί, οδηγοί) που σπεύδουν να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Οι πιο προνοητικοί – και κυρίως οι διαχειριστές των πολυκατοικιών – έχουν πάντα πάνω τους την κάρτα μιας εταιρείας αποφράξεων για την περίπτωση που προκύψει κάποιο πρόβλημα. Τις έχουν μάλιστα υπ’ όψιν τους και για θέματα που άπτονται της υγιεινής του χώρου, αφού αναλαμβάνουν απολυμάνσεις και απεντομώσεις, καθώς κατσαρίδες και άλλοι… σκοτεινοί τύποι είναι συχνοί επισκέπτες των σωλήνων του αποχετευτικού δικτύου.

Μία ακόμη υπηρεσία που προσφέρουν οι εταιρείες αποφράξεων είναι οι απαντλήσεις υδάτων, καθώς οι βροχές έρχονται απροειδοποίητα και σε πολύ λίγη ώρα μετατρέπουν τους δρόμους σε ποτάμια και ορμητικούς χειμάρρους, με τα διαμερίσματα, ειδικά τα υπόγεια, να απειλούνται και τους ενοίκους τους να περιμένουν εναγωνίως την Πυροσβεστική.

Οι Αρχές όμως που είναι επιφορτισμένες με την προστασία του πολίτη δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα περιστατικά που εκδηλώνονται συνήθως ξαφνικά. Οι εταιρείες των αποφράξεων με τα αντλιοφόρα οχήματά τους αναλαμβάνουν να καλύψουν αυτό το κενό, με την παρουσία τους να είναι απαραίτητη τέτοιες στιγμές.

Πέρα από τις πλημμύρες που οφείλονται στις βροχές, αστάθμητοι παράγοντες, όπως το σπάσιμο σωλήνων ή η υπερχείλιση φρεατίων – βόθρων και δεξαμενών, ενδέχεται να αναστατώσουν τη ζωή των ενοίκων μιας πολυκατοικίας με την υγρασία ή και τη δυσοσμία που προκαλούν. Με μια κλήση σε μια επιχείρηση που ασχολείται με τις αποφράξεις το πρόβλημα μπορεί να επιλυθεί πολύ εύκολα και η ζωή να επανέλθει στην κανονικότητα.

Συνυπολογίζοντας την κρίση και την οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά, οι επαγγελματίες έχουν ρίξει τις τιμές για τις υπηρεσίες τους, που γνωρίζουν πολύ καλά πως είναι απαραίτητες και κομβικής σημασίας για τα νοικοκυριά. Γιατί τα πιο σημαντικά στοιχεία για κάθε χώρο είναι η λειτουργικότητά του και τα επίπεδα υγιεινής που προσφέρει σε όσους διαμένουν σε αυτόν, στοιχεία που οι εταιρείες αποφράξεων εγγυώνται και προσφέρουν στους πελάτες τους. Καλό είναι λοιπόν να έχουμε προνοήσει ώστε να μην ψάχνουμε την τελευταία στιγμή τον επαγγελματία που θα μας βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ας έχουμε το τηλέφωνό του άμεσα διαθέσιμο στο καρνέ ή στο κινητό μας. Και – κυριολεκτικά – ό,τι βρέξει ας κατεβάσει…

Πηγή αρθρογραφίας: Αποφράξεις Αθήνα – apofraxeis24h.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.