Κρεοπωλείο «Τα Δίδυμα» στην Κοζάνη: Νέες γεύσεις και μεγάλη ποικιλία από λαχταριστά κρεατοσκευάσματα στις καλύτερες τιμές



vitrina_didima452

Με υπευθυνότητα απέναντι στον καταναλωτή, το κρεοπωλείο «Τα Δίδυμα», έρχεται να καλύψει τις καθημερινές διατροφικές σας ανάγκες, την ώρα όπου η ποιότητα των τροφίμων, είναι αμφιβόλου ποιότητας και προελεύσεως.

Τα ποιοτικά προϊόντα είναι η προτεραιότητα του καταστήματος, ενώ εκεί θα βρείτε ανθρώπους που το πλαισιώνουν, γεμάτους διάθεση σας εξυπηρετήσουν.

Στο κρεοπωλείο «Τα Δίδυμα» θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από νέες γεύσεις λαχταριστών κρεατοσκευασμάτων, μαριναρισμένα, φτιαγμένα με πολύ μεράκι, έτοιμα για μαγείρεμα.

Πανσέτα σουβλάκι μαριναρισμένη, γύρος χοιρινός, μαριναρισμένο γεμιστό κοτόπουλο σε σακούλα ψησίματος, ρολό γαλοπούλας Ελληνικής, μαριναρισμένο χοιρινό κεμπάπ και κότσι και πολλές ακόμη πεντανόστιμες δημιουργίες από κρέας, που θα σας «λύσουν» τα χέρια.

Στο κρεοπωλείο τα «Δίδυμα», επίσης, θα βρείτε ποιοτικά ντόπια κρέατα όλων των ειδών, κατεψυγμένα ψάρια, κυνήγι, παραδοσιακά προϊόντα, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

tadidima_xartis

Κρεοπωλείο «Τα Δίδυμα»
Καμβουνιών 25 (λίγο πιο πάνω από τη Λαϊκή αγορά)
Τηλ.: 2461033233

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Κρεοπωλείο «Τα Δίδυμα» στην Κοζάνη: Νέες γεύσεις και μεγάλη ποικιλία από λαχταριστά κρεατοσκευάσματα στις καλύτερες τιμές

  1. ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΑΧΑΡΩΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΞΕΚΟΚΑΛΙΣΜΕΝΙΟ ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΑ, ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΟΤΣΙ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ…Νο 1. ΣΤΑΘΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ, ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΤΕ !!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.