Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Παπανικολάου ο φοιτητής του ΤΕΙ Κοζάνης που έπαθε ανακοπή



papanikolaou-nosokomio34t563464

O νεαρός με ασθενοφόφορο του ΕΚΑΒ συνοδεία καρδιολόγου και αναισθησιολόγου διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Β’ ΜΕΘ.

Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης νεαρός φοιτητής του ΤΕΙ Κοζάνης, ο οποίος έχασε χθες τις αισθήσεις του, ενώ έπαιζε μπάσκετ μαζί με τους συμφοιτητές του στο γυμναστήριο του ΤΕΙ.

Ο 20χρονος, ο οποίος υπέστη ανακοπή, αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης. Ομάδα γιατρών του νοσοκομείου ανέταξε τον ασθενή και σταθεροποίησε την κατάστασή του.

Στη συνέχεια ο νεαρός με ασθενοφόφορ του ΕΚΑΒ συνοδεία καρδιολόγου και αναισθησιολόγου διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Β’ ΜΕΘ.

Από το protothema.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Παπανικολάου ο φοιτητής του ΤΕΙ Κοζάνης που έπαθε ανακοπή

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.