Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες 2 συλληφθέντων για παιδική πορνογραφία – Με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα ο ένας



astyno-paid-708

Στη δημοσιότητα από την ΕΛ.ΑΣ, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο ατόμων που συνελήφθησαν στις 21/2/2017 στον Βόλο και τη Θεσσαλονίκη για πορνογραφία ανηλίκων και απόπειρα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, μέσω διαδικτύου.

Πρόκειται για τους:

α) ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ Γεώργιο του Δημητρίου και της Σοφίας, που γεννήθηκε την 14-11-1972 στην Πτολεμαΐδα.

atyno1sdrtyjstryj

β) (επ) OSOJA (ον) XHENALDO του QAZIM και της VITRINA , ο οποίος γεννήθηκε την 20-01-1998 στην Αλβανία.

astyno3tdey5ei7t6it7y

Υπενθυμίζεται πως συνελήφθησαν στις 21 Φεβρουαρίου 2017 το απόγευμα στο Βόλο και στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, 45χρονος ημεδαπός και 19χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων και απόπειρα προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, μέσω διαδικτύου.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, οι δύο δράστες, έχοντας δημιουργήσει προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με ψεύτικα στοιχεία, προσέγγισαν 17χρονο ημεδαπό και επικοινωνούσαν μαζί του, προκειμένου να τον πείσουν είτε να τους αποστείλει προσωπικές φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο είτε να δεχθεί προτάσεις που αφορούσαν σε ασελγείς πράξεις έναντι χρηματικού ποσού.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ο 19χρονος συνελήφθη στον Βόλο, όπου είχε μεταβεί για να παραλάβει τον 17χρονο, με σκοπό στη συνέχεια να μεταβούν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, όπου τους ανέμενε ο 45χρονος.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και την ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την παράνομη δραστηριότητα των παραπάνω ατόμων, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 24210 – 76957 και 24210 – 76955 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

3 σχόλια στο άρθρο “Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες 2 συλληφθέντων για παιδική πορνογραφία – Με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα ο ένας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.