Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στο γαστρονομικό φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017», 5 έως 7 Μαΐου 2017



eve_kozanis_2017

Το Επιμελητήριο Κοζάνης σε συνεργασία με την Aστική Eταιρεία για την Προώθηση της Επιχειρηματικότητας Κοζάνης και την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι θα συμμετάσχει στο γαστρονομικό φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις 2017», το οποίο θα πραγματοποιηθεί από 5 έως 7 Μαΐου 2017, στην Αθήνα, στον χώρο της Τεχνόπολης στο Γκάζι.

Το φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» είναι μια πολυεπίπεδη εκδήλωση, η οποία έχει σαν κύριο στόχο την ανάδειξη ελληνικών διατροφικών προϊόντων (πρωτογενών ή αποτέλεσμα μεταποίησης), με κοινό χαρακτηριστικό τη βεβαιωμένη ποιότητα. Έχει το χαρακτήρα μιας ευρύτερης γιορτής στη διάρκεια της οποίας η ποιοτική Ελληνική γευστική πραγματικότητα συναντάται με τον πνευματικό πολιτισμό μέσα από μια σειρά από δρώμενα (μουσική, θεατρικά happenings, εικαστικές παρεμβάσεις, κ.λπ.).

Στο πλαίσιο μιας διακριτικής συνύπαρξης με τη γεύση να έχει τον πρώτο λόγο, οι επισκέπτες συμμετέχουν σε μια μεγάλη γιορτή με ποιοτικά χαρακτηριστικά που πηγάζουν μέσα από το σύγχρονο δημιουργικό γίγνεσθαι του τόπου μας. Από τα σημαντικότερα στοιχεία του φεστιβάλ είναι το πρόγραμμα γευστικών εκδηλώσεων, οι οποίες αναδεικνύουν τα ελληνικά προϊόντα, τον πλούτο των ελληνικών γεύσεων, τις ιδιαιτερότητες, την ιστορία και την ξεχωριστή ταυτότητά τους.

Οι επιχειρήσεις – μέλη που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, λόγω του περιορισμένου χρόνου, θα πρέπει το αργότερο έως και την Παρασκευή 6 Απριλίου 2017 να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου τηλ. 24610 41693 κα Δούσιου.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.