Επιτυχημένη συμμετοχή των μελών του ΕΒΕ Κοζάνης στη φετινή Food Expo – Εσπερίδα στις 5 Απριλίου με τον Γ. Ρωμανιά



zsrjyrzkj6yzkrtrsyktxkstyjrt

FOOD EXPO 2017: ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΕΚΘΕΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην 4η FOOD EXPO η οποία διοργανώθηκε, παράλληλα με τη διεθνή έκθεση Οίνων και Αποσταγμάτων OENOTELIA, στο εκθεσιακό κέντρο «Metropolitan Expo» στα Σπάτα Αττικής από 18 έως 20 Μαρτίου 2017.

Η FOOD EXPO είναι μια από τις μεγαλύτερες περιφερειακές διεθνείς εκθέσεις Τροφίμων και Ποτών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Με πάνω από 60.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 25.000 επιχειρήσεις της Οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών, των Ξενοδοχείων και της Μαζικής Εστίασης, η 4η FOOD EXPO αποδείχτηκε σημαντικό κανάλι διεξόδου για την προώθηση και προβολή της τοπικής επιχειρηματικότητας.

Στην 4η FOOD EXPO συμμετείχαν 1.200 εταιρείες εκ των οποίων οι 156 ήταν εκθέτες από το εξωτερικό, σε 45.000 τ.μ. εκθεσιακής επιφάνειας. Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχαν με αποστολή είκοσι επιχειρήσεων, με σκοπό την προώθηση και την προβολή των προϊόντων τους αλλά και την ανάδειξη της δυναμικής της Περιφέρειας στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών. Επιπλέον, η συμμετοχή στις παράλληλες εκδηλώσεις όπως το πρόγραμμα μετάκλησης και φιλοξενίας και οι εκδηλώσεις γευσιγνωσίας έδωσαν τη δυνατότητα προώθησης της παρουσίας των τοπικών προϊόντων στην εγχώρια αγορά με παράλληλη ενίσχυση της εξωστρέφειάς τους.


Εσπερίδα του Επιμελητηρίου Κοζάνης και της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης την Τετάρτη 5/4/2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο για θέματα «Ανάπτυξης- Φορολογικό- Ασφαλιστικό- ΑΕΠΙ».

Το Επιμελητήριο Κοζάνης και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης, διοργανώνουν Εσπερίδα στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα, την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017, με ώρα προσέλευσης 17:30, με εκλεκτούς προσκεκλημένους τον πρόεδρο της ΓΣΒΕΕ, κ. Γεώργιο Καββαθά, και τον εργατολόγο, π. Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γεώργιο Ρωμανιά. Το θέμα της Εσπερίδας θα είναι:

«Προκλήσεις και Προοπτικές για την Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας στο Νέο Αντίξοο Οικονομικό και Κοινωνικό Περιβάλλον (Ασφαλιστικό- Φορολογικό-ΑΕΠΙ)»

Οι διοργανωτές προσκαλούν τους επιχειρηματίες, εμπόρους, βιοτέχνες, επαγγελματίες και όλους τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν στην εκδήλωση, που είναι ανοιχτή για το κοινό, για να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις και να συμμετέχουν στο γόνιμο διάλογο που θα αναπτυχθεί μετά το τέλος των εισηγήσεων.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.