Το Γεωπάρκο των Μπουχαριών επισκέφτηκε το Γυμνάσιο Λευκοπηγής, την Πέμπτη 30 Μαρτίου



kcykjycxkikcrirxjtyjxytrjui

Στο πλαίσιο ημερήσιας εκπαιδευτικής εκδρομής, μαθητές και καθηγητές του Γυμνασίου Λευκοπηγής Κοζάνης επισκέφτηκαν το γεωπάρκο των Μπουχαριών στο Μικρόβαλτο του δήμου Σερβίων – Βελβεντού, την Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να δουν τις μοναδικές στον ελλαδικό χώρο εντυπωσιακές φυσικές γεωμορφές και να ενημερωθούν για τον τρόπο και τις συνθήκες δημιουργίας τους, αποκομίζοντας ιδιαίτερα θετικές εντυπώσεις.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα της εκδρομής περιελάμβανε επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής και στο Βυζαντινό Κάστρο Σερβίων.

ΥΓ. 1 Θεωρούμε θετική την πρωτοβουλία της διευθύντριας και του συλλόγου των καθηγητών του Γυμνασίου Λευκοπηγής, να επιλέξουν αξιοθέατα εντός του νομού για την ημερήσια εκπαιδευτική εκδρομή τους…

ΥΓ. 2 Εξακολουθούν βέβαια να υφίστανται τα χρονίζοντα προβλήματα του Γεωπάρκου (κακή κατάσταση περιπατητικού μονοπατιού, ανύπαρκτη σήμανση, μη λειτουργία οικίσκου-WC κ.α.).

mikrovalto.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.