Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Τι λέει η πρώην παίχτρια του Surviror στο KOZANILIFE.GR για την εμπειρία της στο παιχνίδι



1srgtsrtghjnsrjnsrjsrtyjtsyytytr

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι μοντέλο με καταγωγή από τη Θεσσαλονική και πρώην παίκτρια του πολυσυζητημένου Survivor. Ασχολείται χρόνια επαγγελματικά με το μόντελιγκ , ενώ έχει σπουδάσει σχεδιάστρια μόδας.

Η Κοζάνη την έχει γνωρίσει μέσα από επιδείξεις που γίνανε στην πόλη και συμμετείχε ως μοντέλο, ενώ έχει λάβει μέρος και σε πολλές ακόμα επιδείξεις μόδας γνωστών εταιρειών, σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το 2012, συμμετείχε στα καλλιστεία Δυτικής Ελλάδος και κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ την απολαύσαμε και στην πρωϊνή εκπομπή του Mega “Καλημερούδια”.
Όπως δήλωσε στο KOZANILIFE.GR, πριν φύγει στο Survivor, δέχτηκε μία επαγγελματική πρόταση για Κίνα, αλλά προτίμησε το Survivor!

– Ελισάβετ καταρχήν, θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που δέχτηκες να μοιραστείς την εμπειρία που έζησες στο Survivor μαζί μας. Θα ήθελα να μου πεις πώς πήρες την απόφαση να δηλώσεις συμμετοχή;

Είμαι πολύ αυθόρμητη γενικά σαν άτομο και μόλις είδα στον ΣΚΑΙ για το Survivor, χωρίς δεύτερη σκέψη, δήλωσα συμμετοχή!Έλειπε από τη ζωή μου η αδρεναλίνη και πήγα καθαρά για την εμπειρία και για να ζήσω την περιπέτεια και γιατί όχι να ανακαλύψω πτυχές του εαυτού μου, μέσα από τις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού.

2ardfgthahrhrrgh

– Πώς ήταν σαν εμπειρία;

Ήταν μία αξέχαστη και έντονη εμπειρία!

– Απ’ όσο γνωρίζω, είπες στους παίχτες του Survivor να σε ψηφίσουν για να φύγεις, τι σε έκανε να το κάνεις αυτό,υπήρχε κάτι που δεν άντεχες;

Γενικώς είμαι άνθρωπος που αντέχω και προσαρμόζομαι σχετικά εύκολα. Ήταν δύσκολο να μην τρως και εξαιτίας της πείνας ένοιωθα αδύναμη, αλλά μπορώ να πω ότι το πάλευα και δεν άφησα αυτό να αλλοιώσει την ψυχοσύνθεσή μου, άντεχα και άλλο… Νομίζω όμως ότι ένοιωσα πληρότητα για την εμπειρία, ότι το “χόρτασα” και γι’ αυτό είπα να με ψηφίσουν.

– Αν σου δινόταν η ευκαιρία θα ξαναπήγαινες;

Ναι φυσικά, ανεξάρτητα αν ζήτησα να βγω, νομίζω πάντα θα είναι πρόκληση!Όταν βγήκα από το παιχνίδι και το είδα πλέον στην τηλεόραση, μπορώ να πω, ότι ένοιωσα νοσταλγικά.

4srthrsathrthrthrth

– Ποιον παίχτη θεωρείς φαβορί;

Αρχικά έλεγα τον Μάριο, αλλά όσο παρακολουθώ βλέπω ότι όλοι παίχτες εξελίσσονται, οπότε δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα…

– Τώρα που βρίσκεσαι έξω με πιο αντικειμενική ματιά, εκτός από το χρηματικό έπαθλο, τι άλλο μπορεί να αποκομίσει κάποιος από το Survivor;

Προσωπικά μόνο για το χρηματικό έπαθλο δεν πήγα, συμμετείχα καθαρά για την εμπειρία.Νομίζω ότι με έχει βοηθήσει να βλέπω τα πράγματα από μία άλλη ματιά, φυσικά και είμαι πιο αναγνωρίσιμη, το Survivor κάνει 60% τηλεθέαση και αυτό τα λέει όλα…δεν το περίμενα ότι θα πήγαινε τόσο καλά.

3daerfghaerhgrethrth– Μιας και γίνεται πολύ ντόρος σχετικά με το τι είναι αλήθεια και τι όχι μέσα στο παιχνίδι, θα ήθελα να σε ρωτήσω, ότι βλέπει ο τηλεθεατής στην οθόνη του, είναι αληθινό σε όλη του τη διάσταση, ή κάποια πράγματα γίνονται για δημιουργία εντυπώσεων και τηλεθέασης;

Πολύς κόσμος πιστεύει ότι τρώμε κρυφά ή δεν ξέρω τι άλλο, όχι δεν τρώμε κρυφά, ότι βλέπετε είναι αυτούσιο, αυτό μπορώ να πω μόνο!

– Κλείνοντας θα ήθελα να σε ρωτήσω αν σκέφτεσαι να κάνεις αλλαγή “πλεύσης” επαγγελματικά σε άλλο αντικείμενο ή αν θα επικεντρωθείς μόνο στο μόντελιγκ;

Σκέφτομαι πολλά πράγματα, αλλά δεν μου αρέσει να τα φωνάζω! Προς το παρόν θέλω να ασχοληθώ με το μόντελιγκ, μου αρέσει πάρα πολύ, ασχολούμαι από τα 18 μου. Σε αυτή τη φάση τουλάχιστον, είναι ο πρωταρχικός μου στόχος και θα προσπαθήσω να το εκμεταλλευτώ όσο καλύτερα γίνεται! Ευτυχία να κάνουμε αυτό που θέλουμε και να ασχολούμαστε με αυτά που αγαπάμε. Εγώ, έζησα την εμπειρία του Survivor γιατί το ήθελα και τώρα ασχολούμαι με αυτό που αγαπώ, το μόντελιγκ. Για το μέλλον, υπάρχουν πολλά σχέδια και προτάσεις, που αναλόγως θα διαχειριστώ.

Ελισάβετ σε ευχαριστώ για το χρόνο σου, εύχομαι κάθε επιτυχία από καρδιάς σε ότι κάνεις!

Επιμέλεια: Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.