Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το Final 4 του χάντμπολ



swrtujsrusrytuitdyytyt

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 20 Μαρτίου η προπώληση των εισιτηρίων για το Final 4 του Κυπέλλου Ανδρών στο χάντμπολ, το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό Λευκόβρυση Κοζάνης το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου 2017 με την συμμετοχή των Φιλίππου Βέροιας, ΠΑΟΚ, ΧΑΝΘ και Πανελληνίου. Τα εισιτήρια, που κοστίζουν δέκα (10)ευρώ για όλο το διήμερο, διατίθενται από το Κατάστημα Γερμανός (Π. Χαρίση).

Υπενθυμίζουμε πως σύμφωνα με την απόφαση της σύσκεψης για τα μέτρα τάξης και ασφάλειας του 15ου Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος :

-Θα εκδοθούν 2.250 εισιτήρια, καθώς και 250 προσκλήσεις. Τα εισιτήρια θα διατεθούν από τις κατά τόπους Ενώσεις Χειροσφαίρισης και από το κατάστημα «Γερμανός» επί της οδού Π. Χαρίση στην Κοζάνη. Επισημαίνεται ότι η ομάδα του ΠΑΟΚ δεν επιθυμεί εισιτήρια.

-Οι φίλαθλοι θα καταλάβουν τις θέσεις σε διαφορετικές κερκίδες και η είσοδος τους θα πραγματοποιείται από διαφορετικές εισόδους. Ειδικότερα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα καταλάβουν τις θέσεις στην κερκίδα στην Βόρεια πλευρά του γηπέδου και τα εισιτήρια των φιλάθλων του ΠΑΟΚ θα έχουν διαφορετικό χρώμα από τα εισιτήρια των άλλων ομάδων.

-Οι φίλαθλοι των άλλων ομάδων θα καταλάβουν τις θέσεις στην κερκίδα που βρίσκεται στην Νότια πλευρά του γηπέδου.

-Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες πριν την έναρξη των αγώνων.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το Final 4 του χάντμπολ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.