Καστοριά: Πως έφτασε η Αστυνομία στην σύλληψη του δολοφόνου – Ο εκτελεστής του οδηγού ΤΑΞΙ είχε πυροβολήσει τον Νίκο Μαζιώτη – Δείτε το βίντεο



e5yw56ujw56u565u

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί άρχισαν να «ξεσκονίζουν» τις κάμερες από τα καταστήματα. Σε μια από αυτές, και συγκεκριμένα στην κάμερα ασφαλείας ενός περιπτέρου, φάνηκε ένα άτομο να επιβιβάζεται στο ταξί. Ο άνδρας αυτός κάτι τους θύμιζε. Μετά από προσεχτική ανάλυση του βίντεο διαπίστωσαν πως πρόκειται για συνάδελφό τους. Έτσι λοιπόν, τον αναζήτησαν και τον συνέλαβαν. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο για προσωπικές διαφορές.

Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κάμερα τον δείχνει και μέσα στο ταξί, λίγη ώρα πριν χαθεί το σήμα από το GPS του οχήματος του θύματος.

Οι έρευνες άρχισαν μετά την αναφορά της οικογένειας στην αστυνομία, καθώς από νωρίς χθες το απόγευμα ο 52χρονος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις. Αμέσως στην αστυνομία σήμανε συναγερμός, με δεδομένη την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Οι συνάδελφοί του άρχισαν να τον αναζητούν, προσπαθώντας να τον εντοπίσουν. Τελικά, εντόπισαν το όχημά του λίγο μετά τις 9 το βράδυ στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρεία στην Αθήνα. Ο άνδρας ήταν, ήδη, νεκρός, όταν τον βρήκαν και κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία η οποία απέκλεισε την περιοχή.

Μάλιστα, για τη διευκόλυνση των ερευνών μεταφέρθηκαν στην Καστοριά γεννήτριες από το εγκληματολογικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης. Σημειώνεται ότι στο σημείο, δεν βρέθηκε όπλο. Στο σημείο έφτασε και αργά το βράδυ και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα, προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο αστυνομικός που συνελήφθη για την δολοφονία του οδηγού είναι ο ίδιος που είχε πυροβολήσει τον Νίκο Μαζιώτη, μέλος του Επαναστατικού Αγώνα στο Μοναστηράκι, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης για τη σύλληψη του.

Ο αστυνομικός μετά το συγκεκριμένο περιστατικό είχε ζητήσει να μετατεθεί στον τόπο καταγωγής του, την Καστοριά. Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece στο σπίτι του ειδικού φρουρού βρέθηκε και το 45αρι πιστόλι με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον οδηγό ταξί στην περιοχή της Λεύκης.

Πληροφορίες από enikos.gr, cnn greece, svouranews

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.