Ομολόγησε ο αστυνομικός τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά – Έκανε λόγο για προσωπικές διαφορές με το θύμα



astinomia_faros_mono

Ομολόγησε ο 30χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί στην Λεύκη Καστοριάς.

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε διαφορές για προσωπικούς λόγους.

Ο οδηγός ταξί έφερε δύο σφαίρες, μία στην κροταφική χώρα και μια στην πλάτη, και σύμφωνα με την αστυνομία χτυπήθηκε από πίσω προς τα εμπρός. Ο 52χρονος εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, το 45άρι πιστόλι με το οποίο πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα ο 52χρονος οδηγός ταξί στην Λεύκη Καστοριάς, βρέθηκε στο σπίτι του ειδικού φρουρού που συνελήφθη.

Σημειώνεται ότι ήδη από χθες στο σημείο της δολοφονίας είχε βρεθεί κάλυκας, ο οποίος ήταν από όπλο 45 χιλιοστών.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα και πήγε με μετάθεση στην Καστοριά, όπου υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και εντάχθηκε στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας.

Πληροφορίες από newsbeast.gr, enikos.gr

2 σχόλια στο άρθρο “Ομολόγησε ο αστυνομικός τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά – Έκανε λόγο για προσωπικές διαφορές με το θύμα

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.