4 Συμβουλές για να επιλέξετε την τέλεια εταιρία catering για τον γάμο σας



zzaw4r6tujawujw5a6uws56ysy56ujws5u

Είναι σχεδόν αδύνατον να φανταστεί κανείς έναν γάμο χωρίς νόστιμο , ποιοτικό φαγητό, έτσι ένα από τα ποιο σημαντικά ζητήματα του σχεδιασμού ενός καλού γάμου είναι η εύρεση μίας εταιρίας τροφοδοσίας που θα κάνει τους πάντες χαρούμενους την μεγάλη ημέρα.

Δεν θέλετε μία μέτρια υπηρεσία- το φαγητό δεν θα πρέπει να είναι απλά νόστιμο αλλά θα πρέπει επίσης να παρέχει μία αισθητική που θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Το πρόβλημα στο κέτερινγκ γάμου είναι ότι οι κορυφαίες εταιρίες είναι πολύ ακριβές και δεν είναι προσιτές σε όλους. Ακόμα και αν δεν μπορείτε να προσλάβετε μία εταιρία catering υψηλού βεληνεκούς, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προσλάβετε μία εταιρία που θα σας εξυπηρετήσει αποδοτικά.

Αν λοιπόν θέλετε να βρείτε την τέλεια εταιρία catering για την ειδική αυτή περίσταση, σας παραθέτουμε 4 συμβουλές που μπορούν να κάνουν την διαδικασία πολύ πιο εύκολη.

Yπολογίστε όλα τα κόστη.

Σπάνια θα βρείτε ένα γαμήλιο προϋπολογισμό  χωρίς κάποια όρια. Στις περισσότερες περιπτώσεις υπάρχουν τουλάχιστον κάποια όρια που πρέπει να μην υπερβούν και αυτά περιλαμβάνουν τον προϋπολογισμό για τις υπηρεσίες τροφοδοσίας.

Αυτό σημαίνει ότι όταν μιλήσετε με τις υποψήφιες εταιρίες  catering , πρέπει να βεβαιωθείτε ότι θα έχετε μια όσο το δυνατόν πιο ακριβή εκτίμηση, γιατί το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε, είναι ένας υπερβολικά φουσκωμένος λογαριασμός λίγο πριν την μεγάλη ημέρα, που θα σας κάνει να βγείτε εκτός προϋπολογισμού.

Επίσης μην ξεχάσετε να ρωτήσετε αν υπάρχουν τυχόν επιπρόσθετα ποσά για τις υπηρεσίες όπως τα τραπέζια σερβιρίσματος, το bartending κ.α. επειδή μερικές φορές μπορεί να είναι αρκετά ακριβά από μόνα τους.

Πάντα να δοκιμάζετε το φαγητό.

Αυτό είναι αρκετά προφανές, αλλά θα εκπλαγείτε μαθαίνοντας πόσα ζευγάρια ξεχνούν να δοκιμάσουν το φαγητό της εταιρίας που επιλέγουν για τον γάμο τους και καταλήγουν απογοητευμένα με τα αποτελέσματα την ημέρα του γάμου.

Είναι απογοητευτικό και παράλογο – φανταστείτε να κλείσετε ένα χώρο χωρίς να τον δείτε ή ένα DJ ή συγκρότημα χωρίς να ακούσετε τι παίζουν. Κανείς δεν το κάνει αυτό, οπότε γιατί θα προσλάβετε ένα τροφοδότη χωρίς να ανακαλύψετε αν αυτό που κάνει είναι αυτό που ψάχνετε.

Εκτός αυτού, μια συνεδρία γευσιγνωσίας είναι μια πραγματικά διασκεδαστική εμπειρία – μπορείτε να δοκιμάσετε διαφορετικά φαγητά, συνήθως από έναν παγκόσμιας κλάσης σεφ και μπορεί να καταλήξει να είναι μια από τις πιο διασκεδαστικές εμπειρίες της όλης διαδικασίας σχεδιασμού του γάμου.

Βεβαιωθείτε ότι προσφέρει μια εμπειρία

Τώρα, ακριβώς όπως τα τρόφιμα πρέπει να είναι νόστιμα, πρέπει επίσης να παρέχουν μια εμπειρία – υπάρχει μια μεγάλη διαφορά μεταξύ της κατανάλωσης φαγητού  σε ένα τοπικό καφέ και του φαγητού σε ένα καλό εστιατόριο. Θα θελήσετε πιθανώς το επίπεδο των τροφίμων για το γάμο σας να είναι στην δεύτερη κατηγορία.

Η αισθητική παίζει επίσης μεγάλο ρόλο στην ποιότητα του γαμήλιου catering και οι σεφ που παρασκευάζουν το φαγητό πρέπει να είναι ικανοί να αναδείξουν την δημιουργικότητά τους σχεδιάζοντας με δημιουργικό τρόπο ώστε τα φαγητά να μην είναι απλά νόστιμα αλλά μία εμπειρία από μόνα τους.

Ορισμένοι σεφ μπορούν να κάνουν το φαγητό να δείχνει τόσο ενδιαφέρον που να γίνει το επίκεντρο του γάμου σας, για αυτό βεβαιωθείτε ότι η εταιρία τροφοδοσίας σας έχει την ικανότητα να παρέχει μία μοναδική εμπειρία.

Ελέγξτε τα διαπιστευτήρια

Τέλος, δεν έχει σημασία πόσο καλά φαίνονται όλα στο χαρτί ή ακόμα και πόσο καλές είναι οι γεύσεις των τροφίμων και τι φαίνεται στη διαδικασία της συνέντευξης, είναι πάντα έξυπνο να προσλάβετε κάποιον που έχει ήδη τουλάχιστον κάποια εμπειρία σε γαμήλια catering.

Πιθανώς δεν θέλετε ένα πρωτάρη, ακόμη και αν είναι πολύ ταλαντούχος, να είναι υπεύθυνος για το φαγητό στην εκδήλωσή σας, επειδή υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά σε ένα γάμο. Δεν χρειάζεται κάποιος που δεν έχει την απαραίτητη εμπειρία για να προσθέσει στην πιθανότητα να πάει κάτι στραβά καθώς το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε είναι ένας όχλος πεινασμένων και ανήσυχων επισκεπτών!

Έτσι πριν να αποφασίσετε ψάξτε για συστάσεις και μαρτυρίες που αποδεικνύουν ότι η εταιρία catering έχει εμπειρία και ξέρει πώς να συνδυάσει μία καταπληκτική εμπειρία φαγητού για οποιονδήποτε γάμο.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.