Με λαμπρότητα οι εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου στο Δήμο Βοΐο



luoyflfluyfulluytdkt

Με τις καθιερωμένες θρησκευτικές και επετειακές εκδηλώσεις γιορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου σε όλο το Δήμο Βοΐου.

Στην έδρα του Δήμου, τη Σιάτιστα, τελέστηκε Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δημητρίου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλου. Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο κ. Χριστόφορος Κωντσιόγλου, εκπαιδευτικός του 3ου Δημοτικού Σχολείου Σιάτιστας.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η κατάθεση στεφάνων στο χώρο του Ηρώου Πεσόντων στην Πλατεία Τσιστοπούλου από τον Δήμαρχο Βοΐου κ. Δημήτριο Λαμπρόπουλο, τον Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης κ. Μίμη Δημητριάδη ως εκπρόσωπο της Κυβέρνησης, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Δυτικής Μακεδονίας κ. Σταύρο Γιαννακίδη, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Ενότητας Σιάτιστας κ. Στέργιο Δίκο, τον αναπληρωτή Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας κ. Κωνσταντίνο Τζήμτσιο και εκπρόσωπο της 9ης Ταξιαρχίας Πεζικού Κοζάνης. Στεφάνι κατατέθηκε και για τους ήρωες της Εθνικής Αντίστασης Σιάτιστας. Οι εκδηλώσεις εορτασμού κορυφώθηκαν με την παρέλαση των μαθητών των σχολείων Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, της Φιλαρμονικής του Δήμου και των μικρών παιδιών.

Αντίστοιχες εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν και στις υπόλοιπες Δημοτικές και Τοπικές Κοινότητες. Οι πανηγυρικοί της ημέρας εκφωνήθηκαν από τους ομιλητές – εκπαιδευτικούς, σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου και στη συνέχεια ακολούθησε κατάθεση στεφάνων στα ηρώα πεσόντων και η παρέλαση των μαθητών.

Η Δημοτική Αρχή Βοΐου συγχαίρει όλους τους μαθητές για την πολύ καλή εμφάνισή τους στην παρέλαση και τους εκπαιδευτικούς για την προετοιμασία των μαθητών.

Επίσης, ευχαριστεί τη Φιλαρμονική του Δήμου και όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του τις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου σε όλο το Δήμο Βοΐου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.