Πέντε συλλήψεις σε μια ημέρα στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών! Δείτε φωτογραφία



88kutfkutdkutdkytduduk

Σύλληψη τριών ημεδαπών στην Κοζάνη για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες, (02-03-2017) απογευματινές ώρες στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, τρείς ημεδαποί, δύο άντρες και μία γυναίκα ηλικίας 24, 35 και 28 χρονών αντίστοιχα, για κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ανωτέρω, καθώς επίσης και σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες του 24χρονου και της 28χρονης στην Κοζάνη, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

-29,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
-15- σπόροι κάνναβης και
-3- τρίφτες κάνναβης.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Συνελήφθησαν στην Κοζάνη δυο άτομα για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν χθες, (02-03-2017) το απόγευμα στην Κοζάνη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, δυο (2) ημεδαποί, ένας 32χρονος άντρας και μία 19χρονη γυναίκα, γιατί μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή τους μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.