12 τρόποι αγοράς φθηνού αλλά μοναδικού νυφικού, εντός προϋπολογισμού



nifika6537375387383864897

Είτε έχετε ένα μικρό γαμήλιο προϋπολογισμό είτε είστε αποφασισμένες να ξοδέψετε πολλά χρήματα σε ένα νυφικό που θα χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά, σήμερα υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές σε αντίθεση με τα παλαιότερα χρόνια. Χάρη στην μεγάλη ποικιλία νυφικών που βρίσκεται online , μαζί με τις νέες συλλογές των σχεδιαστών και τις μοντέρνες επιλογές, είναι δυνατόν να εξοικονομήσετε χρήματα από το νυφικό σας  και να ξεκινήσετε την οικονομική ζωή με τον σύζυγο σας από την σωστή πλευρά. Σκεφτείτε και πέρα από τα καταστήματα και δείτε μερικές από τις καλύτερες επιλογές  στην αγορά νυφικού για να εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα.

Οικονομικές  εναλλακτικές για την επιλογή νυφικού.

1 Αγοράστε μεταχειρισμένο

Οι νύφες φορούν το νυφικό τους μία φορά, άρα το φόρεμα θα έχει φορεθεί από 6 έως 8 ώρες. Η αγορά ενός μεταχειρισμένου νυφικού σημαίνει ότι αγοράζετε ένα νυφικό 50% κάτω από την αρχική του τιμή. Μπορείτε να ψάξετε για νυφικά σε ιστοσελίδες τοπικών καταστημάτων ή σε καταστήματα μεταχειρισμένων ενδυμάτων. Παρόλα αυτά η μεγαλύτερη ποικιλία μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο.

Αν δεν είστε σίγουρες από πού να ξεκινήσετε όταν αγοράζετε από το διαδίκτυο, επισκεφθείτε ένα φυσικό κατάστημα για να δοκιμάσετε μερικά μοντέλα και να βρείτε αυτό που σας αρέσει. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε σημειώσεις για το μέγεθος που μπορεί να είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο για εσάς μέγεθος ρούχων.

  1. Ελέγξτε τα δείγματα

Τα δείγματα νυφικών είναι αυτά που δοκιμάζουν οι νύφες στα καταστήματα, άρα θα είναι ελαφρώς φθαρμένα. Παρόλα αυτά, καθώς η μόδα των νυφικών αλλάζει κάθε εποχή, τα καταστήματα και οι μόδιστροι πωλούν τα δείγματα σε πολύ οικονομικές τιμές για να έχουν χώρο για τα νέα μοντέλα.

Τα καταστήματα συχνά έχουν προσφορές πώλησης δειγμάτων, γι αυτό να είστε προσεκτικές ή να ρωτήσετε το αγαπημένο σας κατάστημα νυφικών αν έχει κάποια προσφορά σύντομα. Μπορείτε ακόμα να αγοράσετε ένα δείγμα πριν από την περίοδο πώλησής του αν το λατρέψατε πραγματικά, απλά ρωτώντας τον ιδιοκτήτη για το κόστος του να αγοράσετε το συγκεκριμένο δείγμα νυφικού.

3 Ελέγξτε τις συλλογές μεταπώλησης.

Οι συλλογές μεταπώλησης μπορεί να μην έχουν μεγάλο εύρος μοντέλων για να διαλέξετε σε σύγκριση με τα παραδοσιακά καταστήματα νυφικών, αλλά είναι ιδανικές για μία νύφη με μικρό προϋπολογισμό ή για αυτήν που θέλει να ξοδέψει τα χρήματά της σε πιο πρακτικά ζητήματα. Αφού είναι μαζικής παραγωγής και χρησιμοποιούνται φθηνότερα υφάσματα για την κατασκευή τους, προσφέρουν στην νύφη μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων.

 

4 Νοικιάστε ένα φόρεμα.

Δεν θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε κάτι που θα φορέσετε μόνο μία φορά; Σκεφτείτε τις υπηρεσίες ενοικίασης νυφικών. Προφανώς αν έχετε μία υπηρεσία ενοικίασης τοπικά, μπορείτε να την επισκεφθείτε για να δείτε τα νυφικά ή μπορείτε να ψάξετε στο διαδίκτυο για υπηρεσίες που σας αποστέλλουν το νυφικό και εσείς το αποστέλλετε πίσω όταν θα έχετε πια παντρευτεί.

Το καλύτερο κομμάτι είναι ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το καθάρισμα και την φύλαξη ενός ακριβού φορέματος. Απλά φροντίστε να σιγουρευτείτε ότι θα διαλέξετε μια υπηρεσία που επιτρέπει να δοκιμάσετε το φόρεμα και να το στείλετε πίσω αν δεν σας κάνει.

  1. Επιλέξτε μοντέρνα

Το να αγοράσετε ένα φόρεμα ειδικά κατασκευασμένο για μία νύφη μπορεί να σας κοστίσει, περισσότερο γιατί οι μόδιστροι γνωρίζουν ότι μία νύφη είναι αποφασισμένη να πληρώσει μεγάλα ποσά για το νυφικό των ονείρων της. Αν είστε πρόθυμες να επιλέξετε ένα μοντέρνο φόρεμα που έχει κατασκευαστεί για διαφορετικό σκοπό, θα είστε μία μοναδική νύφη και θα ξοδέψετε πολύ λιγότερα χρήματα για το φόρεμά σας.

  1. 6. Νυφικό κατά παραγγελία

Το να έχετε ένα νυφικό κατά παραγγελία μπορεί να μην είναι τόσο ακριβό όσο ακούγεται. Αφού ένας τοπικός μόδιστρος δεν έχει την μεσολάβηση του κατασκευαστή και του πωλητή, πληρώνετε μόνο το ύφασμα, τους καλλωπισμούς και τον χρόνο και την εξειδίκευση του μόδιστρου.

Ψάξτε για κριτικές και φωτογραφίες από παλαιότερες νύφες για να εξακριβώσετε ότι αγοράζετε από έναν φημισμένο κατασκευαστή φορεμάτων με πολλούς ευχαριστημένους πελάτες. Και θυμηθείτε να ελέγξετε τον χρόνο κατασκευής του φορέματός σας, γιατί ενώ το να παραγγέλλετε ένα έτοιμο φόρεμα από ένα κατάστημα μπορεί να πάρει από τρείς έως έξι μήνες, οι μόδιστροι μπορεί να το αποστέλλουν γρηγορότερα.

  1. Αγοράστε ξεχωριστά κομμάτια.

Το να αγοράζετε ξεχωριστά κομμάτια δεν είναι μόνο μοντέρνο, αλλά και πολύ οικονομικό. Το να αγοράσετε ξεχωριστά την φούστα και το μπούστο σας, σας δίνει περισσότερες επιλογές και σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε τον προϋπολογισμό σας κατάλληλα.

Διαλέξτε μία φούστα από ένα οικονομικό κατάστημα, ή αγοράστε από ένα κατάστημα που προσφέρει ξεχωριστά τα κομμάτια. Μπορείτε ακόμα να μεταποιήσετε ένα παλιό νυφικό και να κρατήσετε μόνο τη φούστα αν δεν σας αρέσει το μπούστο.

8 Επιλέξτε απλά

Στον κόσμο των νυφικών, οι καλλωπισμοί σημαίνουν περισσότερα χρήματα. Αλλά αν δεν επιθυμείτε πολλά στολίδια, είστε τυχερή, καθώς μπορείτε να εξοικονομήσετε έναν τόνο των χρημάτων από ψώνια για φορέματα που είναι χωρίς προβλήματα και μινιμαλιστικά.

Αν θέλετε ένα απλό φόρεμα αλλά θέλετε ακόμα να είστε εντυπωσιακή την ημέρα του γάμου σας, δοκιμάστε μερικούς από τους πιο οικονομικούς καλλωπισμούς, που μπορούν να προστεθούν αφού έχετε αγοράσει το φόρεμα.

9 Δανειστείτε ένα φόρεμα

Αν φοράτε το ίδιο νούμερο με μία φίλη ή κάποιο μέλος της οικογένειάς σας , ίσως μπορείτε να δανειστείτε το φόρεμα δωρεάν. Φυσικά , επειδή τα νυφικά έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία μην παρεξηγηθείτε αν η φίλη σας αρνηθεί. Ακόμα θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτική αν κάποια σας επιτρέψει να δανειστείτε το φόρεμά της. Θα πρέπει να μην μεταποιηθεί οριστικά και θα πρέπει να το καθαρίσει επαγγελματίας αμέσως μετά το γάμο.

10 Αγοράστε εκτός εποχής.

Ακριβώς όπως τα μαγιό, τα νυφικά είναι εντός εποχής την άνοιξη και το καλοκαίρι όπου λαμβάνουν χώρα οι περισσότεροι γάμοι. Για αυτό μπορεί να βρείτε μία καλή προσφορά απλά αγοράζοντας εκτός εποχής. Τα φορέματα χωρίς μανίκι ή τα strapless για παράδειγμα, είναι πολύ πιθανόν να είναι σε έκπτωση το φθινόπωρο και τον χειμώνα αλλά μπορείτε εύκολα να προσθέσετε ένα μπολερό για να σας ζεσταίνει. Πολλές αλυσίδες νυφικών ενδυμάτων συχνά πωλούν το απόθεμα στο τέλος κάθε εποχής για να έχουν χώρο για νέα μοντέλα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε το φόρεμα τον ονείρων σας σε πραγματικά χαμηλή τιμή.

  1. Διαπραγματευτείτε την τιμή

Αν είστε ενημερωμένη σχετικά με την διαπραγματευτική τακτική σας, μπορείτε να πάρετε ένα ακριβό φόρεμα με μερικές εκπτώσεις. Μπορείτε πάντα να προσπαθήσετε να αγοράσετε ένα δείγμα σε μια απότομη έκπτωση, αλλά η περιοχή στην οποία έχετε τα μεγαλύτερα περιθώρια διαπραγμάτευσης είναι τα αξεσουάρ. Ρωτήστε για μια έκπτωση σε είδη όπως το πέπλο, τα αξεσουάρ για τα μαλλιά, τα παπούτσια και τα γάντια. Είναι ένα από εκείνα τα «ρωτήστε και θα λάβετε» πράγματα με την έννοια ότι δεν θα ξέρετε πραγματικά μέχρι να προσεγγίσετε το θέμα με τον νυφικό σύμβουλο σας. Στην πλειονότητα των περιπτώσεων, οι σύμβουλοι εργάζονται εκ περιτροπής, έτσι θα προτιμούσαν να προσφέρουν μια έκπτωση παρά να χάσουν μια πώληση εντελώς.

  1. Εξετάστε φόρους επί των πωλήσεων

Πριν να βγάλετε τα μετρητά ή την πιστωτική κάρτα για να πληρώσετε για το φόρεμά σας, να θυμάστε ότι θα πληρώσετε φόρο επί των πωλήσεων, που εξαρτάται από την κατάσταση στην οποία έχετε αγοράσει το φόρεμά σας. Μια  νύφη μπορεί να βρει ότι η αγορά ενός φορέματος  από το εξωτερικό θα μπορούσε να είναι μια φθηνότερη λύση, ειδικά όταν κατοικούν σε ένα κράτος με υψηλή φορολόγηση. Εάν γνωρίζετε το φόρεμα που θέλετε, μπορείτε να είστε σε θέση να εκτελέσετε μια γρήγορη αναζήτηση στο διαδίκτυο και  να δείτε αν είναι διαθέσιμο σε άλλο κράτος με χαμηλότερο φόρο  για να εξοικονομήσετε κάποια χρήματα. Απλά βεβαιωθείτε ότι το κόστος του ταξιδιού προς και από το εν λόγω κράτος δεν θα σπαταλήσει τις αποταμιεύσεις σας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.