Συνεχίζονται οι παραδόσεις πλαστικών καπακιών από την Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου στον Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία Κοζάνης



tsyjstyjkstjktsjktysΕνάμιση χρόνο μετά την τοποθέτηση του Ειδικού Κάδου Συλλογής Πλαστικών Καπακιών έξω από το γραφείο της Κοινότητας του χωριού στον Άγιο Δημήτριο Ελλησπόντου Κοζάνης και στην 5η παράδοση πλαστικών καπακιών προχώρησε η Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου Ελλησπόντου Κοζάνης, για την Δράση «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία» του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η τέταρτη παράδοση είχε γίνει πριν ένα πεντάμηνο περίπου και συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου 2017.

Τον Ειδικό Κάδο Συλλογής Καπακιών γεμίζουν με καπάκια οι κάτοικοι του χωριού Αγίου Δημητρίου αλλά και από τα γύρω χωριά.

Όπως έχει «καθιερωθεί» για την συσκευασία των καπακιών σε σακούλες βοήθησαν : ο ακούραστος μπαρμπαΓιάννης (Ιωάννης Περισανίδης) κάτοικος του χωριού και ο Τοπαλίδης Παναγιώτης κάτοικος και αυτός του χωριού και δάσκαλος στο Δημοτικό Σχολείο Ακρινής, οι οποίοι είναι σημαντικοί συνεργάτες και υποστηριχτές της συγκεκριμένης Δράσης (και όχι μόνο βέβαια), τόσο στο χωριό όσο και στο Δημοτικό Σχολείο Ακρινής ο καθένας τους αντίστοιχα.

Αυτήν την φορά όμως είχαν και «συνεργάτες» για να τους βοηθήσουν τα παιδιά (τον Ιωάννη Κοτσαλίδη, τον Στέφανο Τεντζίδη, την Ραφαηλία Αδαμίδου, τον Στυλιανό Αδαμίδη και τον Σταύρο Δεσποινιάδη) του Κατηχητικού της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου, τα οποία προσφέρθηκαν αμέσως να βοηθήσουν στην συσκευασία των καπακιών.

Τα καπάκια παρέδωσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Πεχλιβανίδης Θεοχάρης στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης το απόγευμα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου 2017, όπου την μεταφορά τους στα γραφεία του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα ανέλαβε ο Αλέξανδρος Κοκκινίδης το απόγευμα της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου 2017.

Όλοι μαζί στηρίζουμε την Δράση «Μαζεύουμε πλαστικά καπάκια βοηθάμε έναν συνάνθρωπο μας με αναπηρία» του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η προσπάθεια φυσικά συνεχίζεται!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.