«Του Α»: Η Αποκριάτικη θεατρική παράσταση του Γιώργου Χαρ. Παφίλη στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον

yulfdlydldtyddtktsytstyyst

«Του Α», το θεατρικό έργο του Γιώργου Παφίλη, το οποίο ανεβαίνει την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στο Κινηματοθέατρο Ολύμπιο. Μια παράσταση ντοκουμέντο που μας ταξιδεύει στη δεκαετία του 50,μια λαογραφική μελέτη με πρωταγωνιστές χαρακτηριστικούς Έλληνες και Ελληνίδες. Ο συγγραφέας με ευρηματικές χιουμοριστικές σκηνές σκιαγραφεί την κλασική μητριαρχική οικογένεια της εποχής μέσα από το κοζανίτικο ιδίωμα.

Κείμενο ιστορικό, ηθογραφικό, σατυρικό με αναλλοίωτο και αυθεντικό χιούμορ και έμφαση «στις αντιδράσεις των κατώτερων λαϊκών τάξεων ως κορμό του έργου, γιατί αυτές είναι περισσότερο αυθόρμητες …», όπως αναφέρει ο ίδιος ο Γιώργος Παφίλης στο ομώνυμο βιβλίο του.

Από την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ως το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον σε σκηνοθεσία Νίκου Κέφαλου .Ώρες:19-24/02 στις 21:00 και το Σάββατο 25/02 στις 19:00. Γενική είσοδος: 7 ευρώ, φοιτητικό-μαθητικό-άνεργοι: 5 ευρώ.Πληροφορίες:24610 33681 και 28551.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “«Του Α»: Η Αποκριάτικη θεατρική παράσταση του Γιώργου Χαρ. Παφίλη στο κινηματοθέατρο Ολύμπιον

  1. Πολυ καλο και νοσταλγικο για τους …70 ανω!!
    Δεν αναφερονται οι καλλιτεχνες που ζωντα
    νευουν την παρασταση.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.