Νταλίκα έπεσε σε γκρεμό από γέφυρα στην Εγνατία! Προηγουμένως είχε φορτώσει από Κοζάνη με προορισμό την Ιταλία – Νεκρός ο οδηγός



ntalikaswrjtywrjrwjrtyj

Νταλίκα η οποία κινείτο στην Εγνατία, στο ρεύμα καθόδου προς την Ηγουμενίτσα, εξετράπη της πορείας της και έπεσε στο γκρεμό στο ύψος του τούνελ της Κρυσταλοπηγής, κοντά στην Παραμυθιά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε στις 6 και μισή το απόγευμα, στο ίδιο σημείο όπου πριν έναν χρόνο είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό και τότε Βούλγαρος οδηγός είχε χάσει την ζωή του. Στο σημείο έφτασαν άμεσα Πυροσβεστική, Αστυνομία και το ΕΚΑΒ Παραμυθιάς.

Νεκρός ανασύρθηκε πριν από λίγο, ο 50χρονος Ρουμάνος οδηγός της νταλίκας. Ο οδηγός του φορτηγού, έχασε τον έλεγχό της, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό από ύψος 70 μέτρων.Το άψυχο σώμα του άτυχου οδηγού εντοπίστηκε αρκετά μέτρα μακριά από την νταλίκα, η οποία έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ ο θάνατός του εκτιμάται πως ήταν ακαριαίος.

Το βαρύ όχημα ήταν έμφορτο με είδη ζαχαροπλαστικής που είχε φορτώσει στην πόλη της Κοζάνης, ενώ τελικό προορισμό είχε την Ιταλία, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας. Ωστόσο προβληματισμό προκαλεί στις τροχονομικές αρχές, το γεγονός πως το ατύχημα σημειώθηκε ακριβώς στο ίδιο σημείο που είχε σημειωθεί παρόμοιο ατύχημα, με έναν νεκρό και τότε.

Από το epirusgate.blogspot.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.