Καταδίωξη στην Καστοριά: Μετέφερε 42 κιλά χασίς στο αμάξι του, τράκαρε και προσπάθησε να διαφύγει!



srfthjsrjtrtsjatrjjytrsjyts

Συνελήφθη σήμερα, (26-02-2017) πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, 27χρονος υπήκοος Αλβανίας, για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας επιχείρησαν να ελέγξουν -1- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας οδού Σιάτιστας – Κρυσταλλοπηγής.

Ο οδηγός του οχήματος δε συμμορφώθηκε στο σήμα στάσης των αστυνομικών και αναπτύσσοντας ταχύτητα προσπάθησε να διαφύγει. Λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και της ταχύτητας που είχε αναπτύξει το όχημα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, ενώ ο οδηγός αυτού το εγκατέλειψε και τράπηκε σε φυγή.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των προαναφερόμενων αστυνομικών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ο 27χρονος οδηγός του οχήματος εντοπίσθηκε άμεσα και συνελήφθη.

Εντός του οχήματος βρέθηκαν δύο (2) ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν τριάντα επτά (37) πλαστικές συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους -42- κιλών και -970- γραμμαρίων.

Κατασχέθηκαν:

-42- κιλά και -970- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
-3- κάρτες SIM.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.