Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης – Δείτε φωτογραφίες



dthjktdhjkdtjkdtkjty

Πραγματοποιήθηκε στις 3-2-2016 η κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κοζάνης (Σ.Δ.Υ. Κοζάνης) στη μουσική σκηνή Daluzlive. Πλήθος μελών και φίλων του συλλόγου έδωσαν το «παρών» διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση οι εκπρόσωποι της περιφέρειας, κύριοι Κάτανας, Κεχαγιάς και Ιωαννίδης, η αντιδήμαρχος κυρία Τασοπούλου από το Δήμο Κοζάνης και οι αστυνομικές αρχές της περιοχής.

Αρχικά πήρε το λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου Ζήσης Μάρας , ο οποίος έκανε εκτενή ανασκόπηση των δράσεων του 2016 ενώ στη συνέχεια παρουσίασε τα σχέδια για το προσεχές διάστημα. Ακολούθως έγιναν οι βραβεύσεις, η κοπή της βασιλόπιτας και ο χορός.

Πραγματοποιήθηκαν τριών ειδών βραβεύσεις. Μία για τις αθλητικές επιτυχίες, μία για το «Ευ αγωνίζεσθε» και μια τιμητική για τη συνολική προσφορά.

Στην πρώτη κατηγορία βραβεύτηκαν οι δρομείς Γεωργία Μήτσιου και Άντζυ Τερζή για τις επιτυχίες τους στον Σπάρταθλο του 2016, έναν εξαιρετικά απαιτητικό υπερμαραθώνιο απόστασης 245.3 χλμ, στον οποίο τερμάτισαν και κατέλαβαν τις δυο πρώτες θέσεις από τις Ελληνίδες κι ο Μπάμπης Πασσαλίδης για τις επιτυχίες του στους μαραθωνίους Αθηνών και Θεσσαλονίκης μέσα στην ίδια χρονιά.

Στη δεύτερη κατηγορία έπαινο και τιμητική πλακέτα έλαβε ο Γιώργος Διάφας για το παράδειγμα που δίνει τερματίζοντας σε μαραθωνίους τόσο σε ορεινό όπως στον Όλυμπο όσο και στην Αθήνα, διανύοντας τη «δεύτερη νιότη του».

Όλοι ευχαρίστησαν για την τιμή που τους έγινε. Η Άντζυ Τερζή δυστυχώς έλειπε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και το μήνυμά της το μετέφερε ο εκπρόσωπός της.

Για την τελευταία κατηγορία τιμήθηκε ο πρώην πρόεδρος Τάκης Σταθόπουλος για τη συνολική του προσφορά στο σύλλογο τα οκτώ χρόνια που διετέλεσε πρόεδρος. Ο ίδιος φανερά συγκινημένος δήλωσε ότι «παραμένει πιστός στρατιώτης στο πλευρό του συλλόγου, έτοιμος κάθε στιγμή να προσφέρει όπου κι όπως μπορεί» λαμβάνοντας το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους τους χορηγούς της βραδιάς, ενώ ανακοινώθηκε πως από τη Δευτέρα ξεκινούν οι εγγραφές για τους ημιμαραθωνίους στο Δίον και Καλαμπάκας- Τρικάλων καθώς επίσης του μαραθωνίου Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη .

Οι φωτογραφίες είναι από το αρχείο της Βούλας Ζησοπούλου

detukeyuk6uyeklyu

j5eytjwywy5jteytty

dthjktdhjkdtjkdtkjty

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.