Εξιχνιάστηκαν ακόμη 3 περιπτώσεις κλοπών από 17χρονο στην Πτολεμαΐδα



astinomia_faros_mono

Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε επίσης δικογραφία σε βάρος 39χρονου ημεδαπού, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος

Συνεχιζόμενων των ερευνών του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας σχετικά με τη δράση 17χρονου ημεδαπού που είχε συλληφθεί χθες, (21-02-2017) στην Πτολεμαΐδα για απόπειρα κλοπής σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Αναλυτικότερα, εξακριβώθηκε ότι ο 17χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 27-01-2017 έως 21-02-2017, διέπραξε ακόμη τρεις κλοπές στην πόλη της Πτολεμαΐδας, αφαιρώντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 807 ευρώ, εμπορεύματα αξίας 300 ευρώ και ηλεκτρολογικό υλικό αξίας 150 ευρώ, μέρος των οποίων στη συνέχεια διέθεσε σε 39χρονο ημεδαπό, έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Στην κατοχή του 17χρονου και του 39χρονου βρέθηκε μέρος από τα κλοπιμαία και τα αφαιρεθέντα χρήματα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.