Δυναμική παρουσία της Χριστίδου Γραμματικής από την Εορδαική Δύναμη στο USA Open Taekwondo Championship 2017



zzkytdeytdeytdytdyutdu

Ολοκληρώθηκε στις 3 Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα US Open G2 Taekwondo Championship 2017 που πραγματοποιήθηκε στο LAS VEGAS και συγκεκριμένα στο WESTGATE RESORT.

Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν σχεδόν 2500 αθλητές και μοναδική Ελληνίδα αθλήτρια η Χριστίδου Γραμματική του συλλόγου Εορδαική Δύναμη Πτολεμαίδας η οποία αγωνίστηκε στην κατηγορία γυναικών
στα -73 κιλά.

Αντιμέτωπη στον πρώτο αγώνα με την αθλήτρια SHEN, YU-TING από την TAIPEI η Χριστίδου κέρδισε 9-7 και στην συνέχεια αγωνίστηκε με την αθλήτρια από την Κίνα NIU, LULU όπου μετά από έναν πολύ δύσκολο αγώνα ηττήθηκε μπαίνοντας στην οχτάδα σε ένα από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του TAEKWONDO.

Ευχαριστημένος με την απόδοση ο προπονητής της Χριστίδης Χρήστος αλλά και η ίδια, επιστρέφει εντός λίγων ημερών από την Αμερική.

Να ευχαριστήσουμε τον προπονητή Dragan Jovic και την ομάδα του Τaekwondo Club Galeb με την οποία ταξίδεψαν μαζί και συγχαίρουμε τους αθλητές/ριες του για τις επιτυχίες τους.

Συγχαρητήρια στην αθλήτρια Χριστίδου Γραμματούλα και τις ευχόμαστε μια αγωνιστική χρονιά γεμάτη νίκες και επιτυχίες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.