Φλώρινα: 4 συλλήψεις Αλβανών για διακίνηση ναρκωτικών – Κατασχέθηκαν πάνω από 120 κιλά κάνναβης



srfsytjsrtyjtyjtdjytdyjty

Συνελήφθησαν σήμερα (06-02-2017) το πρωί σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, -4- υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 21, 26, 31 και 46 χρονών για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό τη διακίνηση τους στο εσωτερικό της χώρας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, οι προαναφερόμενοι εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς σε δασική περιοχή του Βατοχωρίου Φλώρινας πρωινές ώρες σήμερα, να έχουν εισέλθει πεζή παράνομα στη χώρα και συνελήφθησαν διότι εισήγαγαν και μετέφεραν -7- ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν -100- συσκευασίες κάνναβης, βάρους -121- κιλών και -88- γραμμαρίων.

wwyjw5jw52j53j53ju567jΣυνολικά κατασχέθηκαν:

-121- κιλά και -88- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και
-3- κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, σε βάρος του 31χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Πρώτου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους δικογραφία, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.