Εργαστήρι «Με τα παιδιά στη σκηνή» με τη Γεωργία Γκανά από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης



0rwsujwsrujrwsujrreuyt

«Με τα παιδιά στη σκηνή»: Παραστάσεις με τη σύζευξη θεάτρου, μουσικής, τραγουδιού, κίνησης και θεατρικού παιχνιδιού. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς προσχολικής και Α’ βάθμιας.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος για το εργαστήρι παρακαλούμε κρατήσετε έγκαιρα τις θέσεις σας.

Το εργαστήρι απαντά με βιωματικό τρόπο στα ερωτήματα: Αρκεί μόνο η συμμετοχή των παιδιών ή θέτουμε σαν στόχο και το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα κατά την οργάνωση μιας παράστασης; Δίνεται έμφαση τόσο στο στόχο που είναι η παράσταση αλλά και στην πορεία και την εκπαιδευτική διαδικασία προς αυτήν. Περιλαμβάνει προτάσεις, τεχνικές, παραδείγματα παραστάσεων με παιδιά ηλικίας 4 -12 ετών, μέσα από την πολυετή εμπειρία και τις δημιουργικές εφαρμογές της εισηγήτριας. Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς προσχολικής και Α’ βάθμιας.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

Σάββατο 18 Μαρτίου, 16:00 με 20:00

Κυριακή 19 Μαρτίου, 11:00 με 15:00

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 20 ευρώ. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: seminaria.dipethekozanis@gmail.com και στο τηλέφωνο 24610 24062, 6987 991949.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΑΝΑ

Η Γεωργία Γκανά είναι μουσικός, μουσικοπαιδαγωγός, εμψυχώτρια μέσω θεατρικού παιχνιδιού και σύζευξης τεχνών. Εργάζεται στην ιδιωτική εκπαίδευση. Συμμετέχει ως εισηγήτρια και εμψυχώτρια σε συνέδρια και σεμινάρια. Μέλος της καλλιτεχνικής -παιδαγωγικής ομάδας Ελάτε να Παίξουμε, της Μπάντας Δρόμου του Κρουστόφωνου καθώς και υπεύθυνη του Εργαστήριου Τέχνης και Δημιουργίας «Ανεμόσκαλα».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.