Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας της Χρυσούλας Βλάχου: Έφεση από τον Εισαγγελέα για άρση των ελαφρυντικών του κατηγορουμένου



dikastiria_kozanis_213

Έφεση ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας για τμήμα της απόφασης, εκείνο των ελαφρυντικών που αναγνωρίστηκαν στον κατηγορούμενο σύζυγο της Χρυσούλας Βλάχου.

Η υπόθεση της δολοφονίας της άτυχης γυναίκας, εκδικάστηκε στις 12 Ιανουαρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Φλώρινας, όπου ο σύζυγος της Χρυσούλας Βλάχου, κρίθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και καταδικάστηκε σε 20ετη ποινή φυλάκισης. Του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του πρότερου έντιμου από το δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που άσκησε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, κατόπιν αιτήσεως του πολιτικώς ενάγοντα Π. Βλάχου στον Εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, να γίνει άρση των ελαφρυντικών που αναγνωρίστηκαν στον κατηγορούμενο, ο Εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας, κατέθεσε Έφεση, όπου θα συνεκδικαστεί με την Έφεση που άσκησε ο κατηγορούμενος σύζυγος.

Σε αυτή την περίπτωση, αν η Έφεση που άσκησε ο Εισαγγελέας Εφετών Δυτικής Μακεδονίας γίνει δεκτή από το Εφετείο, ο κατηγορούμενος σύζυγος της Χρυσούλας Βλάχου θα βρεθεί αντιμέτωπος εκ νέου με την ποινή της ισόβιας κάθειρξης και όχι με την 20ετη ποινή φυλάκισης που ισχύει μέχρι σήμερα, ενώ, η υπεράσπιση του κατηγορούμενου θα πρέπει να αιτηθεί εκ νέου την αναγνώριση των ελαφρυντικών και του πρότερου έντιμου βίου.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.