Οι πιο απίθανες αποκριάτικες στολές και φέτος στην Πτολεμαΐδα: Οι σούπερ ήρωες που θα σώσουν τη χώρα! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες



16804934_10212062904661478_542224040_o

Η ομάδα Marvel της Πτολεμαΐδας!

Ευρηματικοί και άκρως εντυπωσιακοί, οι 4 φίλοι από την Πτολεμαΐδα για άλλη μία χρονιά με τις απίθανες αποκριάτικες στολές τους!

Πέρυσι μας είχαν εντυπωσιάσει με τις στολές οι οποίες τράβηξαν όλα τα βλέμματα της πόλης (κλικ εδώ).

Η συγκεκριμένη παρέα, κάθε χρόνο κατασκευάζει μια θεματική στολή για την περίοδο της αποκριάς, όπου συνήθως εμπνέεται από την επικαιρότητα, πολιτική ή μη.

Φέτος τα παιδιά εμπνεύστηκαν, όπως δήλωσαν στο KOZANILIFE.GR, από την πολιτική σκηνή τόσο της χώρας όσο και από την σκληρή στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, απέναντι στην Ελλάδα.

Το θέμα φέτος των τεσσάρων αχώριστων φίλων είναι οι σούπερ ήρωες του κινηματογράφου, αλλά με τη δική τους ματιά και τη χροιά των Ελλήνων πολιτικών που προτίθενται να σώσουν τη χώρα.

Πρώτος και καλύτερος ο Super Man – Νεα Δημοκρατία. Δεύτερος ήρωας είναι η Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη με τη στολή του Joker, όπου κατά την ομάδα, αναπαριστά την κακή πλευρά ενός κλόουν. Τρίτος ήρωας δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον σκληρό Hulk, τον οποίο αναπαριστά το ΠΑΣΟΚ, με τη δύναμη που θέλουν να δείξουν ενώ δεν έχουν, συμπληρώνει η ομάδα!

Φυσικά από το παιχνίδι, δεν θα μπορούσε να λείπει η Ευρωπαϊκή Ένωση, με τη στολή του Darth Vader, ενός φανταστικού χαρακτήρα από τη σειρά ταινιών, ο πόλεμος των Άστρων.

Η ευρηματικότητα τους να παντρέψουν τη σωτηρία της Ελλάδας με τους σούπερ ήρωες του κινηματογράφου, θα μπορούσε κανείς να κάνει λόγο για την ομάδα «Marvel» της Πτολεμαΐδας!

Με άφθονο χιούμορ και περίσσια φαντασία, κατασκεύασαν τις στολές τους, ενώ όπως μας μετέφεραν, η ιδέα υπήρχε ακόμη από πέρυσι.

Οι ίδιοι δήλωσαν στο KOZANILIFE.GR:

«Ξεκινάμε την κατασκευή των στολών ενάμισι μήνα πριν, με το κόστος να μη ξεπερνά τα 100 ευρώ ανά στολή. Συνήθως υπάρχει η κεντρική ιδέα από τον προηγούμενο χρόνο και δουλεύουμε πάνω σε αυτή. Η ιδέα ξεκίνησε το 2012 για πλάκα και μας άρεσε και το καθιερώσαμε! Ο κόσμος πλέον μας περιμένει κάθε χρόνο, μας πειράζει στο δρόμο, ενώ το θέμα της στολής μένει επτασφράγιστο μυστικό μέχρι την Τσικνοπέμπτη που κάνουμε την επίσημη εμφάνισή μας».

Εμείς να ευχηθούμε και φέτος στα παιδιά καλή αποκριά και να είναι πάντα δημιουργικοί!

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Οι πιο απίθανες αποκριάτικες στολές και φέτος στην Πτολεμαΐδα: Οι σούπερ ήρωες που θα σώσουν τη χώρα! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.