Αγροτικές κινητοποιήσεις στην Κοζάνη αλλά… χωρίς τους αγρότες! Ελάχιστη η συμμετοχή και με μεγάλη καθυστέρηση η συγκέντρωση



16523950_10212121567782641_605844376_o

Με την ελάχιστη συμμετοχή αγροτών αλλά και με αρκετή ώρα καθυστέρηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου η κινητοποίηση αγροτών και κτηνοτρόφων της Κοζάνης στον κόμβο της Πτολεμαΐδας, μετά τα Κοίλα.

Η προγραμματισμένη συγκέντρωση στις 15:00 καθυστέρησε αρκετά και τα συνολικά 6 τρακτέρ της κινητοποίησης κατέφτασαν μετά τις 16:00, όπου μαζί με τους υπόλοιπους 7 αγρότες που ήταν ήδη στο σημείο εξέφρασαν την αντίθεσή τους σχετικά με το ασφαλιστικό και φορολογικό.

Να σημειώσουμε πως οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ και οι άντρες της Αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο για περισσότερο από μία ώρα, ήταν περισσότεροι σε αριθμό από το συγκεντρωμένο πλήθος των αγροτών.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Αγροτικές κινητοποιήσεις στην Κοζάνη αλλά… χωρίς τους αγρότες! Ελάχιστη η συμμετοχή και με μεγάλη καθυστέρηση η συγκέντρωση

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.