Άγρια συμπλοκή στην Κοζάνη το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ ενός 15χρονου, μιας ενήλικης γυναίκας και ενός ηλικιωμένου!



astinomia_peripoliko_vradi

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, άγρια συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ δυο ενηλίκων, με ένα ανήλικο παιδί, 15 ετών περίπου.

Το βράδυ της Πέμπτης 24 Φεβρουαρίου, λίγο πριν τις 22:00 στην περιοχή της Σκ’ρκας, δύο διερχόμενα ανήλικα παιδιά στην οδό Ζήση Γιαχνίκα, πέταξαν κροτίδες. Ένας ηλικιωμένος άντρας, ηλικίας 80 ετών περίπου, κάτοικος της περιοχής, φαίνεται να ενοχλήθηκε.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο ηλικιωμένος άντρας επιτέθηκε στον έναν από τους δυο ανηλίκους, με αποτέλεσμα να ρίξει το παιδί στο έδαφος, ενώ στη συμπλοκή επενέβη και μια γυναίκα, οικείο πρόσωπο του ηλικιωμένου άντρα και ακολούθησε συμπλοκή μεταξύ των τριών.

Στο περιστατικό επενέβησαν άμεσα άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ, δίνοντας τέλος στην άγρια συμπλοκή, ενώ καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει υποβάλει μήνυση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο ανήλικος φέρει εμφανή τραύματα στο λαιμό, αμυχές και μώλωπες στο πρόσωπο, ενώ οι εμπλεκόμενοι υποβλήθηκαν σε εξετάσεις στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, προκειμένου να διαπιστωθούν τα τραύματά τους.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

20 σχόλια στο άρθρο “Άγρια συμπλοκή στην Κοζάνη το βράδυ της Πέμπτης μεταξύ ενός 15χρονου, μιας ενήλικης γυναίκας και ενός ηλικιωμένου!

  1. ειναι καποια συγκεκριμενα πιτσιρικια στη πολη που ειναι πολυ γνωστα με τις αλητειες και τις ψευτομαγκιες τους. εχει ξεφυχει η κατασταση. πρεπει να πεσουν 2-3 σκαμπιλια για να συμαζευτουν

    1. Είναι αποκριες είναι απολύτως φυσιολογικό να πετάνε τα παιδιά κροτιδες, απλά όχι μέσα στον κόσμο και σε σημαντικές περιουσιες από εκεί και πέρα τι τους πειράζει μερικούς; λες και τα δικά τους παιδιά δεν έκαναν ποτέ κάτι τέτοιο

  2. Επειδη ετυχε να ειμαι εκει και να σταματησω τον ξυλοδαρμο του ανηλικου…..πριν ερθει η αστυνομια….που καλεσαν τα παιδια που ειχανε μαζευτει κ τρομοκρατηθει απο τον τροπο κ το σθενος που εδερναν τον πιτσιρικα οι δυο ενηλικες…..οτι κ να εκανε ο μικρος αυτο που ειδα ηταν απαραδεκτο……

      1. Άκου και εγώ ήμουν μπροστά και το παιδί έφαγε ξύλο και πάει 2λυκειου από όσο ξερω και έχει μείνει πόσες φορές αλλά και αυτός ο μεγάλος πέφτει συχνά θύμα κοροϊδιας και πάντα έτσι ξεσπάει και τα παιδιά το ήξεραν πόλη καλά

      2. Κοιτά το παιδί είναι 17 και ήξερε πόλη καλά την αντίδραση του γέρου και αυτά τα ξερω γιατί ήμουν και εγώ μπροστά και τους ρώτησα(είμαι συνομήλικος) και το παιδί παρακαλάνε να τον αφήσουν αλλά αυτοί συνέχιζαν.
        Δεν πάει καθόλου καλά ο κόσμος στις μέρες μας

  3. Παναγιωτης Πλιατσιδης

    - Edit

    Απαντήστε

    Εγω ειμαι και με τους δυο δηλαδη ειναι αποκριες και ολα τα παιδια πετανε κροτιδες και ο 81χρονος το εκανε εμβρασμο ψυχης αλλα δεν συμφωνο στο να βαρεσει ενα ανιλικο παιδι …. Αλλα και εμεις η σημερινη νεα γενια ειμαστε λιγο ακραιοι,ανευθηνοι,απροσεκτοι δηκαδη δεν καταλεβενουμε τη κανουμε…. Εγω αυτο ειχα να πω και σε οποιον αρεσω.. 😉

  4. Καταρχάς ο τίτλος είναι λίγο υπερβολικός νομίζω !κατά δεύτερον και ο ηλικιωμένος ήταν απαράδεκτος, θα μπορούσε απλά να τους κάνει παρατήρηση, αλλά και αυτά τα κωλόπαιδα θα πρέπει να μάθουν να σέβονται. τέλος, αυτές οι κροτίδες είναι ό,τι πιο άκυρο υπάρχει.

  5. katarxas kurie dimosiografe th saltsa thn trwme mono sta makaronia oso gia mikra atithasa alitakia me tis krotides tous na tis petan alla oxi sunexeia sto idio spiti giati h upomonh exei kai ta oria tis kamia mera tha bgei kaneis me karampina kai tha brei kai to mpela tou.

  6. Το παιδι καθολου 15 χρονων δεν ειναι αλλα η σελιδα ανεβαζει οτι τους συμφερει γιατι και εγω ημουν στο περιστατικο απλα τους αρεσει η σαλτσα της γυναικας που τις εσπασε τη μυτη και ο “15” χρονων “πιτσιρικας” την χτυπησε δεν το ανεφερε κανενας η οτι ο αντρας αυτος εχει δεχτει πολλες φορες τετοιες κοροιδιες αλλα δεν φταιει το παιδι αλλα οι γονεις του που δεν του εδωσαν σωστη ανατροφη

  7. Ότι και να εκανε το παιδί και όσο χρόνον και να ήταν δεν είχε κανένα δικαίωμα να σικοσει χερι επανω του μπορούσε να του κάνει παρατιριση και αφού έβλεπε ότι δεν ακούει να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία να έρθει να δει τι γίνεται… Ενωειτε ότι καλά την έκανε την άλλη σιγά μην καθόταν να της τρώει μονο τι ήθελαν να μας πούνε αυτοι η παππούδες ότι όταν ήταν μικροι δεν τα έκαναν και τα παιδιά τους και τα εγκονια τους ούτε αυτά εκαναν και τα κάνουν;; Έχουμε φτάσει σε έλεος κατάσταση ωραία παραδείγματα δίνουν οι μεγαλύτεροι σε ωραία διμοκρατικη χώρα ζούμε έλεος….

  8. ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

    - Edit

    Απαντήστε

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ.ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΜΕΣΑ Η ΑΠΛΑ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ.ΑΛΛΑΞΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΗΤΑΝ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.ΜΗΝ ΥΠΕΡΒΑΛΕΤΕ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.