Αγώνες Αλπικού Σκι από τον ΣΟΧ Φλώρινας στο Χ.Κ. Βίγλας Πισοδερίου

lk7tdl7tydlk7tdky6rswjt6rswj6Τον Προκριματικό αγώνα του Εθνικού Πρωταθλήματος Προαγωνιστικής ηλικίας προκήρυξε ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας. Στους αγώνες θα συμμετέχουν οι κατηγορίες Παμπαίδων και Πανκορασίδων – γεννηθέντες το 2005 και 2006, από όλους τους Συλλόγους της Βόρειας Περιφέρειας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου στις 11 και 12 Φεβρουαρίου. Οι αγώνες  περιλαμβάνουν  δύο αγωνίσματα Σύνθετης Κατάβασης Combi για τους νέο εισερχόμενους μικρούς. Το κάθε αγώνισμα περιλαμβάνει δύο διαδρομές στην ίδια χάραξη εκ των οποίων μετρά το καλύτερο αποτέλεσμα.

Οι συμμετοχές αθλητών αναμένεται να ξεπεράσουν τις 70. Ο ΣΟΧ Φλώρινας προσκαλεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου όλους τους φίλους του Σκι, για να θαυμάσουν από κοντά και να ενθαρρύνουν  τους μικρούς αθλητές.

Τις ίδιες ημέρες και κατά την διάρκεια του αγώνα θα διεξαχθεί στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας Πισοδερίου και το προγραμματισμένο σεμινάριο χαρακτών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας από τον Τεχνικό Εκπρόσωπο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας και προπονητή του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας κ. Μούλελη Ηλία.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Καράντζας Χ. Λάζαρος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.