Κοζάνη: Ελεύθερος ο 41χρονος στρατιωτικός που σκόρπισε τον τρόμο με τους πυροβολισμούς στην οδό Καταφυγίου!



teysjetjetyjtyeuj

Ελεύθερος αφέθηκε ο 41χρονος στρατιωτικός, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης 22 Φεβρουαρίου 2017 σκόρπισε τον πανικό σε κεντρικό δρόμο της Κοζάνης, πυροβολώντας με κυνηγετικό όπλο, από το μπαλκόνι του σπιτιού του.

Ο 41χρονος άνδρας, συνελήφθη έπειτα από μεγάλη Αστυνομική επιχείρηση, όπου συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας, της Ο.Π.Κ.Ε., της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Τροχαίας Κοζάνης, καθώς και Ειδικός Διαπραγματευτής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο 41χρονος άνδρας, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε τραυματισμός.

Το πρωί της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Στρατοδικείου Θεσσαλονίκης και αφέθηκε ελεύθερος.

Οι κατηγορίες που βαρύνουν το 41χρονο στρατιωτικό, είναι η για οπλοφορία, οπλοχρησία και άσκοπους πυροβολισμούς.

Από την οικεία του 41χρονο άνδρα κατασχέθηκαν, το κυνηγετικό όπλο, 4 κάλυκες κυνηγετικών φυσιγγίων, 1 φυσιγγιοθήκη και 7 κυνηγετικά φυσίγγια, κατασχέθηκαν.

Ο 41χρονος στρατιωτικός υπηρετεί σε μονάδα έξω από την Θεσσαλονίκη. Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Α.Ζ. για το KOZANILIFE.GR

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.