Γ. Ζεμπιλιάδου: «Εταιρεία Τουρισμού Δυτ. Μακεδονίας ή εταιρεία θαυμάτων; Ένα ακόμα θαύμα “διαφάνειας” του κ. Καρυπίδη»

zempiliadou_georgia_1Πράγματα και… θαύματα αποκαλύπτει η απάντηση σε ερώτηση που κατέθεσε ο συνδυασμός μας σχετικά με την εκδήλωση «Κερνάμε Ελλάδα».

Εταιρεία που έχασε το διαγωνισμό, φέρεται να διοργάνωσε εκείνη τελικά την εκδήλωση, ενώ ανάδοχος είχε αναδειχθεί εταιρεία δημοσκοπήσεων (!!!), επιτροπή παραλαβής για έργο στο οποίο ξοδεύεται δημόσιο χρήμα συστήνεται παράτυπα, κόστος που μειώνεται ετεροχρονισμένα και άλλα θαυμαστά και πρωτοφανή προκύπτουν σχετικά με το θέμα «Κερνάμε Ελλάδα».

Τα στοιχεία που ακολουθούν δεν προέκυψαν βέβαια απ΄ ευθείας απ΄ την απάντηση στην ερώτηση μας, αλλά η απάντηση μας οδήγησε σε περαιτέρω έρευνα, με αποτέλεσμα να μην πιστεύουμε στα μάτια μας σχετικά με όσα βρήκαμε.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1ο  Η προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού, σύμφωνα με την απάντηση, γίνεται στις 20 Οκτωβρίου 2016.

Εδώ έχουμε το πρώτο θαύμα καθώς, στις 29 Αυγούστου 2016, δύο μήνες πριν τον “διαγωνισμό” δηλαδή, η εταιρεία «Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού»  (Ε.Ο.Σ.Σ.) δημοσιεύει στη σελίδα της στο facebook διαφήμιση για την εκδήλωση που μέλλεται να γίνει στην Κοζάνη το Νοέμβριο, στην οποία συμπεριλαμβάνεται το πρόγραμμα και η σχετική αφίσα και πέφτει σε όλα μέσα. Και στις ημερομηνίες και στην αφίσα που είναι τελικά αυτή που θα εκδοθεί.! (πατήστε εδώ, και εδώ,  και εδώ)

2ο Το δεύτερο θαύμα εκδηλώνεται στις 31 Οκτωβρίου 2016, δηλαδή τη μέρα που έληγε η προθεσμία υποβολής προσφορών στο «διαγωνισμό», όταν η προαναφερόμενη εταιρεία δίνει και επιπλέον πληροφορίες για τα εργαστήρια και τις εκδηλώσεις που θα γίνουν, οι οποίες γίνονται τις σωστές ημερομηνίες και όπως ακριβώς τις προανήγγειλε! (πατήστε εδώ,  και εδώ, και εδώ, και εδώ)

3ο Το τρίτο θαύμα συντελείται στις 2 Νοεμβρίου 2016 όταν, πάντα η ίδια εταιρεία, παρουσιάζει και τους σεφ που θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση !!! (πατήστε εδώ, και εδώ)

Γιατί όμως μιλάμε για θαύματα;

Όχι μόνο επειδή η εταιρεία «Ευρωπαϊκός Οργανισμός Στρατηγικού Σχεδιασμού» διαφημίζει και προετοιμάζει κάτι πριν ακόμα βγει στον αέρα ο σχετικός διαγωνισμός και φυσικά πριν ακόμη καν ενημερωθεί το Περιφερειακό Συμβούλιο επισήμως πως θα γίνει η εκδήλωση, αλλά και γιατί όταν τελικά γίνεται ο διαγωνισμός δεν είναι αυτή ο ανάδοχος, κάτι που σημαίνει πως δεν θα αναλάβει την εκδήλωση.

Μειοδότρια και αυτή που αναλαμβάνει το διαγωνισμό είναι τελικά η εταιρεία REPOSITION STRATEGY, μια εταιρεία που δε φαίνεται να έχει σχέση με ανάλογες εκδηλώσεις καθώς είναι καταχωρημένη στον κατάλογο των εταιρειών δημοσκοπήσεων! (πατήστε εδώ να δείτε στον κατάλογο στον α/α 64-65 & 172)

Σχολιάστε