Γ. Ζεμπιλιάδου: «Νέο έγγραφο – στοιχείο για την έκθεση «Κερνάμε Ελλάδα» ζητά απαντήσεις και όχι σχόλια»



elpida1Με το γνωστό πλέον ύφος και ήθος που εισήγαγε στο δημόσιο βίο μας η “περίοδος Καρυπίδη”, απάντησε στα ερωτήματα που θέσαμε για το ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ η Εταιρεία Τουρισμού.

Δεν μας εκπλήσσει το ότι δεν μπήκε στον κόπο να απαντήσει, ούτε βέβαια θεωρούμε ως ένα ακόμα “θαύμα” της την εμφανή προσπάθεια να βγάλει απ΄ το κάδρο της υπόθεσης αυτής τον κ. Περιφερειάρχη. Αυτή είναι η πάγια τακτική στα έργα και τις ημέρες της σημερινής Περιφερειακής αρχής, της οποίας ηγείται ένας άνθρωπος που “ο λόγος του είναι συμβόλαιο” και “η διαφάνεια οδηγεί κάθε του βήμα”.

Και μιας και στην ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ της εταιρείας γίνεται λόγος για λαγούς, τους αφιερώνουμε τη γνωστή παροιμία “Λαγός τη φτέρη έσειε, κακό της κεφαλής του”, μαζί με το έγγραφο που εστάλη στις 23 Μαΐου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο των Κοίλων, πέντε μήνες πριν το “διαφανή διαγωνισμό”, από το γραφείο του μη γνωρίζοντα τίποτα κ. Καρυπίδη, με το όνομα του από κάτω, και προφανώς την έγκριση και την υπογραφή του, στο οποίο αναφέρεται ότι:

(πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό έγγραφο) (οι υπογραμμίσεις – επισημάνσεις στο έγγραφο είναι δικές μας)

Μετά και απ΄ αυτό δικαίως ο κάθε πολίτης μπορεί να αναρωτηθεί: Μήπως πρέπει να επέμβουν οι αρμόδιοι ελεγκτικοί μηχανισμοί για να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση;

Υ.Γ. Το γεγονός πως μετά τη δημοσίευση της ερώτησης μας κάποιοι έσπευσαν να σβήσουν αναρτήσεις απ΄ τη σελίδα τους στο facebook ως τι πρέπει να το εκλάβουμε;

Γεωργία Ζεμπιλιάδου
Περιφερειακή Σύμβουλος
Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.