Ισχυρές χιονοπτώσεις στη Δυτική Μακεδονία! Δείτε την εκτίμηση του καιρού έως και την Τρίτη 17 Ιανουαρίου



jkyrski765wsk7sk75sk7st

Ισχυρές χιονοπτώσεις αναμένονται στην περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας μέχρι και τα χαμηλότερα υψόμετρά της.

Πιο αναλυτικά:

Κυριακή 15/1/2017: Με αυξημένες νεφώσεις θα κυλήσει ο καιρός σε όλη την Δυτική Μακεδονία με λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις στα βουνά. Από τα ξημερώματα της Δευτέρας αναμένεται επιδείνωση του καιρού και θα αρχίσει να χιονίζει πρώτα στις ορεινές/ημιορεινές περιοχές πολύ ισχυρά και αργότερα μέσα στις πόλεις (Φλώρινα, Καστοριά, Κοζάνη, Γρεβενά). Τα φαινόμενα στις προαναφερθείσες περιοχές θα είναι έντονα και θα σημειώνεται χιονόστρωση.
Η θερμοκρασία την νύχτα στις πόλεις θα κυμαίνεται από -4(Φλώρινα) έως -2(Κοζάνη).
Οι άνεμοι ασθενείς.

Δευτέρα 16/1/17: Οι χιονοπτώσεις θα παραμείνουν ισχυρές σε όλες τις περιοχές έως και το μεσημέρι της Δευτέρας όπου θα παρουσιάσουν ύφεση και θα περιοριστούν στα βόρεια σύνορα.Από το απόγευμα υποτροπή θα παρουσιάσει ο καιρός με νεφώσεις και θα σημειωθούν ισχυρές χιονοπτώσεις σε όλη την Δυτική Μακεδονία.Οι περιοχές που βρίσκονται κοντά σε ορεινούς όγκους θα δέχονται ακόμα πιο πυκνές χιονοπτώσεις.Οι χιονοπτώσεις θα διατηρηθούν έως το πρωί της Τρίτης με αξιόλογη ένταση καθώς θα το στρώσει και στις πόλεις (Φλώρινα,Καστοριά,Κοζάνη,Γρεβενά) .Μεγάλα ύψη χιονιού θα δεχθούν τα χιονοδρομικά κέντρα του Πισοδερίου και του Καϊμακτσαλάν.
Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3(Φλώρινα) έως 0 (Κοζάνη).
Οι άνεμοι ασθενείς.

Τρίτη 17/1/17: Τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν αργά το πρωί της Τρίτης και μόνο λίγες τοπικές ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βουνά.Από το μεσημέρι θα υπάρξει ουσιαστική βελτίωση.Νέα μικρή υποτροπή το βράδυ της Τρίτης με ασθενείς αυτήν την φορά χιονοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της Περιφέρειας.
Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 0 στις πόλεις.
Οι άνεμοι Β στα 1-2 Μποφόρ.

srtuhysrtyutduiyjdtuyiyuf

Επιμέλεια: Τάσος Μαριόλας – forecastweather.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.