Η δυσκολότερη μέρα σήμερα από τα καιρικά φαινόμενα στην Κοζάνη – Τι λέει ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Γ. Ιωαννίδης



lvyuckutcdxdtytj

Η δυσκολότερη μέρα φαίνεται να είναι η σημερινή, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στην Κοζάνη, όσο αφορά τα καιρικά φαινόμενα αλλά και την κίνηση στους δρόμους από την έντονη χιονόπτωση, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο KOZANILIFE.GR ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης κ. Γιάννης Ιωαννίδης.

Αρκετά αυτοκίνητα που δε διέθεταν αλυσίδες ή χιονολάστιχα ακινητοποιήθηκαν ακόμα και σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, με την οδική βοήθεια να παρεμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις.

Η χιονόπτωση που έχει ξεκινήσει από νωρίς το πρωί αναμένεται να σταματήσει της μεσημεριανές ώρες της Τετάρτης, ενώ από αύριο Πέμπτη 12 Ιανουαρίου θα σημειωθεί αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας.

Ο κ. Ιωαννίδης έκανε έκκληση για περιορισμό στις μετακινήσεις των κάτοικων της Κοζάνης, μιας και το χιόνι είναι στρωμένο για τα καλά σε δρόμους και πεζοδρόμια. Επίσης, ζητά να τηρήσουμε όλοι την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΔΕΥΑΚ για σωστή χρήση της τηλεθέρμανσης σε σπίτια και καταστήματα.

Η θερμοκρασία αυτή την ώρα 13:30 στην πόλη της Κοζάνης είναι στους -5 βαθμούς, ενώ η κατώτερη θερμοκρασία που καταγράφηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης ήταν -10,7 βαθμοί.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Η δυσκολότερη μέρα σήμερα από τα καιρικά φαινόμενα στην Κοζάνη – Τι λέει ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης Γ. Ιωαννίδης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.