Δείτε όλες τις ανακοινώσεις των Δήμων της Π.Ε. Κοζάνης για τη λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου – Συνεχείς ενημερώσεις



xioniasxoleio_760966828

ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ  19-1-2017    ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Με νέα  απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη   για σήμερα  Πέμπτη    19 Ιανουαρίου  2017, δεν  θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω της έντονης  βραδινής χιονόπτωσης και  των συνεχιζόμενων     δυσμενών  καιρικών συνθηκών .

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Η λειτουργία των σχολείων αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου

Με απόφαση του Δημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Αθανάσιου Κοσματόπουλου αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017 τα σχολεία θα λειτουργήσουν ως εξής:

Στις Δημοτικές Ενότητες Σερβίων και Βελβεντού τα μαθήματα στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 9:15π.μ. ενώ κανονικά την προβλεπόμενη ώρα θα ανοίξουν και θα λειτουργήσουν οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί.

Στις Δημοτικές Ενότητες Καμβουνίων και Λιβαδερού δεν θα λειτουργήσουν τόσο τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όσο και οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί. Επίσης δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια των λεωφορείων για τους μαθητές των συγκεκριμένων δημοτικών ενοτήτων.

ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ KAI ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 19-1-2017 ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΤΟ 8Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ 7Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Με απόφαση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη και για αύριο Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, κατά μία διδακτική ώρα αργότερα θα λειτουργήσουν τα Σχολεία όλων των βαθμίδων(πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), λόγω των συνεχιζόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών .

Το 8ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαϊδας, θα λειτουργεί από την Πέμπτη 19-1-2017 μαζί με το 7ο Νηπιαγωγείο Πτολεμαϊδας επί της Οδού Βασ . Όλγας 17 , έως την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη από τη διαρροή νερού.

Δήμος Κοζάνης:

Mε απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω των καιρικών συνθηκών , την Πέμπτη  19 Ιανουαρίου, θα παραμείνουν κλειστά . Οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Κοζάνης και της Κοινωφελούς Επιχείρησης  θα λειτουργήσουν κανονικά.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

4 σχόλια στο άρθρο “Δείτε όλες τις ανακοινώσεις των Δήμων της Π.Ε. Κοζάνης για τη λειτουργία των σχολείων την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου – Συνεχείς ενημερώσεις

  1. Άμαν κύριε δημαρχε στο σχολείο που παω πέφτω τουλάχιστον 2 φορές κατω …τουλάχιστον αν θέλετε να πάμε στα σχολεία να καθαρίσετε τα σχολεια απο το χιόνι

  2. Ποσο ασχετος ειναι αυτος ο δημαρχος δηλαδη ελεος τουλαχιστον μια ωρα αργοτερα ,πολυ φοβαμαι δεν ξερει τι του γινετε!

  3. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!! ΜΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΘΑΚΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΠΙΑ??? ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ? ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΔΕ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ .

  4. Αν εχεις στο σχολειο παιδι που πρεπει να παει μονο γιατι πρεπει να πας στη δουλεια θα καταλαβεις γιατι πρεπει να ειναι κλειστα τα σχολεια

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.