Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της πόλης Lucheng της Κίνας



dgctdygkjdtkgukyyu

Ενδιαφέρουσες προοπτικές ανάπτυξης ανοίγει το μνημόνιο συνεργασίας που υπέγραψαν ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και ο Δήμαρχος της πόλης Lucheng Hu Xiaodong, της περιοχής WENZHOU της Κίνας.

Στο μνημόνιο συνεργασίας περιλαμβάνεται η ανάπτυξη των σχέσεων και της συνεργασίας των δύο πόλεων σε τομείς όπως η οικονομία, ο πολιτισμός, η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και η εκπαίδευση.

Η αποστολή στην Κίνα έγινε με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του αναγκαστικού συνεταιρισμού Κρόκου και της εταιρείας HUANGGANG για την προώθηση του Κρόκου στην Κίνα. Ο Δήμος Κοζάνης στήριξε και στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια των κροκοπαραγωγών, για την είσοδο του «χρυσαφιού» της περιοχής σε μεγάλες αγορές.

Στις συναντήσεις με τους Κινέζους αξιωματούχους παρουσιάστηκαν και άλλα προϊόντα του τόπου μας ενώ άνοιξε και ένας δίαυλος επικοινωνίας για τους επιχειρηματίες της περιοχής.

Το ενδιαφέρον των Κινέζων ήταν μεγάλο και στο πλαίσιο αυτό ο Δήμαρχος Κοζάνης απέστειλε πρόσκληση για να επισκεφθούν την περιοχή μας.

Η υπογραφή του μνημονίου έλαβε χώρα στο Δημαρχείο της πόλης LUCHENG στις 9 Ιανουαρίου 2017.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Κοζάνης και της πόλης Lucheng της Κίνας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.