Χωρίς προβλήματα από την κακοκαιρία ο Δήμος Κοζάνης – Τι θα γίνει με τα σχολεία της Κοζάνης την Τρίτη 17 Ιανουαρίου



15977948_10210080921533132_3990700137886890672_n

Σε επιφυλακή βρίσκεται ο Δήμος Κοζάνης από το βράδυ της Κυριακής 15 Ιανουαρίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα και τις δυσκολίες από το νέο κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή μας.

Από νωρίς το βράδυ της Κυριακής έχει πέσει αλάτι σε όλο το οδικό δίκτυο του Δήμου Κοζάνης αλλά και στην πόλη της Κοζάνης και σε συνδυασμό με τις θερμοκρασίες που επικρατούν δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, όπως δήλωσε στο KOZANILIFE.GR ο Αντιδήμαρχος Κοζάνης κ. Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε πως η πιο «φορτωμένη» περιοχή από τη χιονόπτωση είναι η Δημοτική Ενότητα της Αιανής, χωρίς όμως να παρατηρούνται τα προβλήματα που υπήρχαν στο προηγούμενο κύμα της κακοκαιρίας.

Μηδαμινά ήταν και τα προβλήματα που παρατηρήθηκαν στις σχολικές μονάδες του Δήμου Κοζάνης, έπειτα από τις πολλές μέρες που παρέμειναν κλειστά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο οδικό δίκτυο της Π.Ε. Κοζάνης διεξάγεται:

Στην Εγνατία Οδό και στον κάθετο άξονα Α-29 (Εγνατίας – Καστοριάς), διεξάγεται κανονικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων σε όλο το Εθνικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά εκτός από τα κάτωθι σημεία, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά.:
-από το 30ο χλμ έως το 51ο χλμ της Εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας
-από το 14ο χλμ έως 43ο χλμ της Εθνικής οδού Κοζάνης – Φλώρινας και
-από το 50ο χλμ έως 97ο χλμ της Παλαιάς Εθνικής οδού Κοζάνης – Ιωαννίνων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων ή ειδικού τύπου χειμερινά ελαστικά εκτός από το επαρχιακό δίκτυο του Δήμου Κοζάνης, όπου η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση Δήμου Κοζάνης:

Μία διδακτική ώρα αργότερα θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους, με απόφαση του δημάρχου Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου, λόγω των καιρικών συνθηκών , την Τρίτη 17 Ιανουαρίου . Η ώρα προσέλευσης για τα νηπιαγωγεία θα είναι 9.20-9.30. Οι αίθουσες των σχολείων θα είναι κανονικά ανοιχτές από τις 8.15 το πρωί, ενώ οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά θα παραμείνουν το Ειδικό Σχολείο Άνω Κώμης και το ΕΕΕΕΚ Κοζάνης.

Τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ Αστικών Γραμμών και των ΚΤΕΛ Κοζάνης θα τροποποιηθούν αναλόγως.

Ν.Α. για το KOZANILIFE.GR

13 σχόλια στο άρθρο “Χωρίς προβλήματα από την κακοκαιρία ο Δήμος Κοζάνης – Τι θα γίνει με τα σχολεία της Κοζάνης την Τρίτη 17 Ιανουαρίου

  1. Καλα τα λετε χωρις προβλήματα, ποιος σας τα ειπε αυτα??? Εε?? Ποιος?? Πρεπει να σκοτωθεί κανεις για να υπάρχει προβλημα, την κοπελίτσα που την χτύπησε αμαξι επειδη γλιστρησε το αμαξι δεν το παίρνετε σαν προβλημα?? Οτι σας συμφέρει μονο?? Απαράδεκτοι και κυρίως ο δήμαρχος

    1. μηνηση στο δημαρχο κοζανης επειδη ο αλλος δε φορουσε χιονολαστιχα και πατησε το παιδι!
      αιντε αιντε…

  2. Τεμπέλης μαθητής

    - Edit

    Απαντήστε

    Σύμφωνα με την πρόβλεψη της ΕΜΥ λέει. Εμείς εχουμε προβλέψεις Ιωαννιδης παιδί μου! Ποιότητα

  3. ΚΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

    - Edit

    Απαντήστε

    ΡΕ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΛΙΓΟ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ ΕΙΝΑΙ!
    ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΝΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ???

  4. θα μπορούσε τουλάχιστον μια ώρα μετά να πατηθούν οι δρόμοι
    Ας πάει στο 1 που είναι σε ανηφόρα να δει τη γίνετε σήμερα τουλάχιστον 10 αμάξια γλίστρησαν

  5. Παραπονεμένος μαθητής

    - Edit

    Απαντήστε

    Είναι δυνατόν;;;;;;; Δεν βλέπετε μπροστά σας;;;
    Έξω χιονίζει πολύ και εσείς το δικό σας. Κανονικά κλειστά πρέπει να είναι. Πως θα βγούμε εμείς έξω με τέτοιο χιόνι;;; Πρέπει δηλαδή να γίνουν ατυχήματα για να το καταλάβετε;;;

  6. Χωρις προβληματα, εχουν μεριμνησει,κτλ,κτλ,τι μας λενε, τα πεζοδρομια γυρω απο τα σχολεια με χιονια και παγο, τα παιδια να περατανε μεσα στο δρομο και οι εξυπνοι οδηγοι ,αφου πρωτα εχουν αφησει το αγγελουδι τους ακριβως εξω απο το σχολειο με ασφαλεια, να πατανε για να προλαβουν την δουλεια και να τσαντιζονται με τα αλλα παιδια

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.