Τουλάχιστον για όλο το 2017 θα μείνουν οι 800 πρόσφυγες στα Γρεβενά



wsjrysjytrsrtyjkstrykjstkts

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star-fm.gr, οι πρόσφυγες που φιλοξενούνται σε Ξενοδοχεία των Γρεβενών, θα παραμείνουν στην περιοχή μας μέχρι και τα τέλη της χρονιάς, ενώ υπάρχει περίπτωση ο χρόνος παραμονής εδώ να παραταθεί κι άλλο.

Γρεβενιώτης ξενοδόχος που φιλοξενεί σήμερα Σύριους, μας μετέφερε ότι : «Οι πρόσφυγες θα μείνουν μέχρις τις 31-3-17 στα ξενοδοχεία μας, με τους ισχύοντες όρους και στην συνέχεια, αφού αλλάζει ο τρόπος χρηματοδότησης, αλλάζει δηλαδή ο κωδικός από τον οποίο πληρωνόμασταν, θα υπογράψουμε νέα σύμβαση με την Υπάτη Αρμοστεία, (με τα νέα δεδομένα) μέχρι τις 31-12-2017» .

Για να καταλήξει λέγοντας ότι: «Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η διαμονή των 800 περίπου προσφύγων να παραταθεί κι άλλο χρονικό διάστημα και πέρα τις 31-12-17, ενώ ενδιαφέρον για να φιλοξενήσουν και αυτοί πρόσφυγες, έχουν εκδηλώσει πέντε τουλάχιστον ξενοδόχοι των Γρεβενών, μερικοί εκ των οποίων δεν ανήκουν στον ορεινό όγκο» .

Από τον Star-fm.gr

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Τουλάχιστον για όλο το 2017 θα μείνουν οι 800 πρόσφυγες στα Γρεβενά

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.