ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης: Ο κατήφορος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν έχει τέλος



pasok346345Σιωπηρά και χωρίς κανένα δισταγμό, δύο δομές φροντίδας ηλικιωμένων έκλεισαν στο Βόιο -ΚΗΦΗ Νεάπολης και Γαλατινής – πέντε εργαζόμενοι βρέθηκαν στο δρόμο και αυτοί που συνεχίζουν είναι απλήρωτοι.

Η αδιαφορία των τεσσάρων κυβερνητικών βουλευτών αγγίζει τα όρια της αναλγησίας και οι κουτοπονηριές του Περιφερειάρχη δεν έχουν όρια. Σε κεντρικό επίπεδο υπήρξε συμφωνία μεταξύ ΚΕΔΕ και Υπουργείου ΟΛΑ τα ΚΗΦΗ να συνεχίσουν να λειτουργούν, με συγχρηματοδότηση από τα 13 ΠΕΠ κι ένα πρόσθετο εθνικό κονδύλιο.

Τι συμβαίνει κι εδώ δεν ισχύει η κεντρική συμφωνία; Μήπως στο Βόϊο οι ηλικιωμένοι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Μήπως η Δυτική Μακεδονία δεν έχει ανεργία και γίνονται εν ψυχρώ απολύσεις;

Μήπως τελικά στο «κρατίδιο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ» της Δυτικής Μακεδονίας οι δομές πρόνοιας θα καταργηθούν επειδή τις έκανε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. που κατά την προσφιλή τους θεωρία «κατέστρεψε τη χώρα»;

Ό,τι και να συμβαίνει εμείς, το ΠΑ.ΣΟ.Κ., δηλώνουμε αλληλεγγύη στους ηλικιωμένους και τους εργαζόμενους και το θέμα θα φτάσει στη Βουλή για να ξέρουν όλοι ποιοί ευθύνονται γι’ αυτή την περιφρονητική συμπεριφορά.

ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.