Τοποθετήθηκαν υπαίθρια όργανα γυμναστικής στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης

88kytdyktdjyd6yjde67y

Με τη συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας ο Δήμος Κοζάνης επιχορηγήθηκε από το Πράσινο Ταμείο με το ποσό των 10.000 € ως επιβράβευση για την πρωτοτυπία των δράσεών του, καθώς και για τη συμβολή αυτών στην ευαισθητοποίηση των πολιτών ως προς το συνδυασμό οικολογικών μέσων μετακίνησης με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους.

Μέρος του ποσού της επιχορήγησης δαπανήθηκε για την αγορά υπαίθριων οργάνων γυμναστικής, τα οποία τοποθετήθηκαν στο Δημοτικό Κήπο και βρίσκονται πλέον στη διάθεση όλων των πολιτών που επιθυμούν να γυμναστούν και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση. Η τοποθέτηση των οργάνων γυμναστικής, η οποία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση και την παρακίνηση των πολιτών ώστε να εντάξουν την κίνηση στην καθημερινότητά τους, αποτελεί το πρώτο βήμα για τη δημιουργία υπαίθριων πάρκων γυμναστικής σε επιλεγμένα σημεία του Δήμου, η οποία αποτελεί και έναν από τους στόχους της Δημοτικής Αρχής.

Το υπόλοιπο μέρος του ποσού της επιχορήγησης του Πράσινου Ταμείου θα διατεθεί σε δράσεις ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών γύρω από περιβαλλοντικά ζητήματα, οι οποίες δρομολογούνται για το άμεσο μέλλον.

10 σχόλια στο άρθρο “Τοποθετήθηκαν υπαίθρια όργανα γυμναστικής στον Δημοτικό Κήπο Κοζάνης

  1. ΣΩΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΑΠΟ ΧΙΟΝΙ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΣΓΚΟΥΡΙΑΣΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

    1. Αντί να εστιάσετε στο γεγονός ότι έγινε κάτι θετικό, βρίσκετε τα αρνητικά της υπόθεσης και τα μεγαλοποιείτε. Πραγματικά δεν το καταλαβαίνω αυτό. Το γεγονός ότι η τοπική διοίκηση δεν στάθηκε αρκετές φορές στο ύψος τον περιστάσεων δεν δικαιολογεί την αρνητική προδιάθεση για οποιαδήποτε μεταγενέστερη ενέργειά της. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη συγκεκριμένη δημοσίευση αλλά και σε πλήθος άλλων. Προς ενημέρωση σας, στην Ξάνθη όπου και σπουδάζω, βρίσκετε σε δημόσιο πάρκο ο ακριβώς ίδιος εξοπλισμός εδώ και αρκετά χρόνια και πιστέψτε με παραμένει στην ίδια κατάσταση όπως και ο εικονιζόμενος εξοπλισμός λίγο πιο πάνω, παρά τις συνεχείς βροχές και πιθανώς την απουσία συντήρησης (προσωπικά δεν έχω δει ποτέ κανέναν να συντηρεί τα συγκεκριμένα όργανα). Και κάνω την εξής ερώτηση, θα προτιμούσατε να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να κάνουν την αγορά , ( ότι δηλαδή στην Κοζάνη σπανίζουν οι βροχές το καλοκαίρι) ή θα προτιμούσατε να μην δαπανηθεί καθόλου το κεφάλαιο αυτό ; Νισάφι πια με την αρνητικότητα του κόσμου !

  2. Έλεος με τίποτα δεν ικανοποιειστε σ αυτή την πόλη, πόσο γκρίνια πια… Αντί να το επικροτήσετε, πάλι μιζέρια. Κι άμα σας τρώει το άγχος μην σκουριάσουν κ χαλάσει η αισθητική αρμονία της πόλης, πάρτε ένα λαδακι κ ένα γυαλόχαρτο κ πράξτε.

  3. Στη Φλώρινα όπου το χιόνι, το κρύο και η υγρασία είναι πολλαπλάσια από εδώ, βρίσκονται εδώ και χρόνια παρόμοια όργανα γυμναστικής στο κεντρικό πάρκο της πόλης και ο κόσμος τα χαίρεται όλες τις εποχές. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια μιζέρια και κακία να υπάρχει εδώ. Όλα πρέπει να τα κατηγορούμε;

  4. Δεν παθαίνουν τίποτα τα όργανα απο το χιόνι, το νερό και τον ήλιο, αλλά πάθαινουν απο το ρετσίνι, γιατί εάν είδα καλά ειναι κάτω απο πεύκο. Εκτός και αν κάνω λάθος

Σχολιάστε