Επανεξελέγη Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας ο Δημήτρης Μαυροματίδης



tee_tdmΟλοκληρώθηκαν, σε ειδική συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΔΜ (17/1/2017), οι αρχαιρεσίες της νέας Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Πρόεδρος αναδείχθηκε και πάλι ο επικεφαλής της παράταξης “ΔυναμικόΤΕΕ” Δημήτρης Μαυροματίδης. Αντιπρόεδρος αναδείχθηκε ο Γιώργος Τζίτζικας από τη “Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών” και στη θέση του Γενικού Γραμματέα ο Κωνσταντίνος Ράλλης από την παράταξη “Δυναμικό ΤΕΕ”.

Μέλη στη εννιαμελή Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΔΜ εκλέχτηκαν ακόμη οι:
Ευστράτιος Παπαδημητρίου (Δυναμικό ΤΕΕ), Καλλιόπη Κυριακίδου (Δυναμικό ΤΕΕ), Αντώνης Δημητρίου (Δυναμικό ΤΕΕ),  Στέργιος Κιάνας του Ιωάννη (ΔΚΜ), Στέργιος Κιάνας του Μενέλαου (ΔΚΜ) και Νικόλαος Συλλίρης (Νέα Πρόταση Μηχανικών).

Στην Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ/ΤΔΜ εξελέγησαν στη θέση του Προέδρου, η Παρασκευή Χριστοπούλου (Δυναμικό ΤΕΕ), στη θέση του Αντιπροέδρου ο Δημήτρης Γιαννακίδης (Δυναμικό ΤΕΕ) και στη θέση Γενικού Γραμματέα η Ζαχαρένια Αγγελλίδου (Δυναμικό ΤΕΕ).

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.