Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Συνδέσμου Φιλολόγων σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα



ktktudyudjkytsdyjsyjk

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του σε δύο ξεχωριστές εκδηλώσεις στην Κοζάνη (στο καφέ Nouvelles Rues) και την Πτολεμαΐδα (στο καφέ Mikel). Με την ευκαιρία αυτή οι φιλόλογοι-μέλη του Συνδέσμου σε κλίμα θερμό και χαρούμενο συγκεντρωθήκαμε, ανταλλάξαμε ευχές και συζητήσαμε για τις προσεχείς δράσεις του Συνδέσμου. Την εκδήλωση της Κοζάνης τίμησε με την παρουσία της και η Διευθύντρια της ΔΕ Κοζάνης, Δρ Βασιλική Βόντσα.

Τυχερές μεταξύ των μελών ήταν οι κυρίες Έλλη Θεοδοσίου (στην Κοζάνη) και Μαρία Γιώτα (στην Πτολεμαΐδα), που κέρδισαν από μια δωροεπιταγή 50 ευρώ για αγορές από τα Public, προσφορά του Συνδέσμου.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί τους συναδέλφους για τη συμμετοχή τους, η οποία είναι πάντα απαραίτητη για την εκπλήρωση των σκοπών του Συνδέσμου και υπόσχεται να καταβάλει κάθε προσπάθεια για την προώθηση των ζητημάτων που αφορούν στον κλάδο.

Μην παραλείπετε να ενημερώνεστε από τα e-mail, που σας αποστέλλει ο Σύνδεσμος και να απευθύνεστε στον Σύνδεσμο για όποιο ζήτημα σας απασχολεί. Καλή Χρονιά!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.